22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Kemer'de mavi bayrak sevinci

Kemer Belediyesinin Mavi Bayrak Şenliği gecede devam etti. Kemer Cumhuriyet Meydanında bir konser veren Emre Altuğ, Kemer’liler ile birlikte Mavi Bayrak sevincini paylaştı. 

Her yıl Uluslararası Mavi Bayrak Jürisi tarafından yapılan değerlendirme sonucunda Çevre Bilinçlendirme Etkinliklerinde 2001 yılından bu yana yine ilk sırada yer alarak sertifika ile ödüllendirilen Kemer Belediyesi , Palmiye tatil köyünde düzenlenen tören sonrasında Cumhuriyet Meydanında bir konser düzenledi. 

Emre Altuğ’un verdiği konseri yaklaşık 7 bin kişi izledi. Havai fişeklerin gökyüzünü renklendirildiği gecede,Emre Altuğ’un konseri yaklaşık 2 saat sürdü.
 
Konsere TURÇEV (Türkiye Çevre Eğitim Vakfı )Başkanı Erol Güngör,Göynük Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun yanı sıra Avrupa Türkiye Turizm İş Konseyi Başkanı Hüseyin Baraner’de katıldı. 

Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker , Mavi Bayrak sevincini Kemer’liler ile paylaşmak için bu geceyi düzenlediklerini belirtirken, konser öncesi TURÇEV (Türkiye Çevre Eğitim Vakfı )Başkanı Erol Güngör’de bir konuşma yaparak Mavi bayrağın önemini Kemer’liler ile paylaştı.

En çok Mavi Bayrak Antalya’da ve Kemer’de

Geçen yıl mavi bayraklı plaj sayısı Kemer içinde 12 plaj ve 1 marina iken, bu yıl eklenen 5 tesis ile bu sayı 18’e çıktı. Kemer genelinde ise bu sayı 42. Türkiye’de en fazla mavi bayrak Antalya’da var, Antalya’da da Kemer’de var.
.
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2006 Pazartesi 11:07:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?