15
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Kemer’de sünnet heyecanı

KEMER’DE SÜNNET ŞÖLENİ

Antalya’nın Kemer Belediyesi tarafından Geleneksel olarak yapılan sünnet şöleni star aldı.

Kemer Belediyesinin geleneksel olarak yaptığı sünnet şöleni belediye binasında hatıra fotoğrafı çekilmesiyle başladı. Başkan Mustafa Gül ve bütün sünnet çocukları birlikte hatıra fotoğrafı çekiminden sonra Kemer Belediyesinin düzenlediği öğle yemeğine ailelerle geçildi.

Merkez Aspava Restaurantta düzenlenen öğle yemeğinden sonra ise sünnet çocuklarının eğlenmesi için lunapark etkinliği yapıldı. Akşam saatlerinde PTT önünden yapılan konvoyla eğlenen minikler gece Konser alanında aileleriyle birlikte düzenlenen konsere katıldılar.

Burada konuşma yapan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, “Sünnet bizim adetimiz örfümüz geleneğimiz bu amaçla yola çıkarak böyle bir gece tertip ettik. Ama görüyorum ki zengin düğünlerinde ve sanatçılı konserlerde koltukları dolduranlar, böyle önemli günlerde ortada yoklar esef duyuyorum. Ama biz örf ve adetimizi yaşatacağız çünkü biz sizin seçtiğiniz insanlarız ve size hizmet etmek bizim işimiz” diyerek sitem dolu bir konuşma yaptı.

Daha sonra miniklere Birer adet küçük altın takılarak hatıra fotoğrafı çektirildi. Bu yılki sünnet şölenine katılan 60 çocuğun sünnet işlemi bugünden itibaren Kemer Belediyesi Aslanbucak Düğün Salonunda yapılacak.

KEMER’DE SÜNNET ŞÖLENİ
İHA
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2010 Cuma 11:44:04
Güncelleme :16 Temmuz 2010 Cuma 11:54:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?