21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Kemer'de yıkım çalışması

Kemer'de yeni terminal binasının yapımının tamamlanması sonucunda, proje kapsamında yeşil alan olarak gösterilen elektrik arıza ve trafo binasında yıkım çalışmaları başladı. Elektrik arıza ve trafo binası yeni yapılan binaya taşınacak.

Kemer'de yeni terminal binasının tamamlanması sonucunda, projede yeşil alan olarak gösterilen elektrik arıza ve trafo binalarında yıkım çalışmaları başladı. Yıkımı yerinde izleyen Başkan Hasan Şeker konu ile ilgili şu bilgileri verdi:

“Bildiğiniz gibi burada elektrik trafosu ve elektrik arızası binası vardı. Burada bir düzenleme yapıldı. Şu anda Tedaş'ın yeni binaları yapılıyor. Yıkımını gerçekleştirdiğimiz bu binalar tam yolun içinde ve kötü bir görüntü içerisindeydi. Zaten yeni yapılan imar uygulamasında da burası yeşil alan gözüküyor. Bugün itibariyle yıkımı başlattık. Bu köşeyi hemen topraklayıp yeşil alan haline getireceğiz. Kemer'e verdiğimiz yeşil dokunun önemini otogarın girişinde de göstermiş olacağız. Burası Antalya, Kumluca yolu. Önemli bir yer. Aslanbucak Mahallemizin girişi gitgide daha da güzelleşiyor. Bir düşünün, daha önce buradaki sanayiden memnun olan var mıydı? Tabii ki yok. Herkes her şeyin güzelini gördü ama biz biraz uğraşmak zorunda kaldık. Kemerimize hayırlı olsun diliyorum.”

Belediyecilikte en büyük işlerin başında yıkımların geldiğini belirten Başkan Şeker, “Hiç bir yıkım kolay olmuyor. Belediye başkanlarının en zor işi de bu yıkımlar. Ancak bu da olmasa da beldenizi ve ilçenizi düzeltemez ve güzelleştiremezsiniz” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Kasım 2008 Pazartesi 12:04:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?