1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Kemer'e rehabilitasyon merkezi

Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker, Kemer Belediye Lojmanlarının Özel Eğitim ( Fizik tedavi-psikolojik-akademik ve Öz bakım ) alan bireylerin eğitimine yönelik Rehabilitasyon Merkezi olarak kiralandığını söyledi.

Kemer’in Çamarası Caddesinde 3 katlı olarak inşa edilen bina 04.03.2009 tarih ve 27 sayılı encümen kararı ile 2886 sayılı devlet ihale kanunu çerçevesinde ihale edilerek Birsu Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Hizmetleri Tic. Ltd. Şti.ye verildi. Bundan böyle bina Özel Eğitim Rehabilitasyon merkezi, olarak hizmet verecek.
Başkan Hasan Şeker geçtiğimiz yıllarda Göynük’te açılan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi yöneticilerine Palmet Resort Otelde bir akşam yemeği verdi.
 
Eğitim merkezinin kurucusu Sera Şimşek yemekte yaptığı konuşmada, Başkan Şeker’in özel eğitime verdiği destek için teşekkür etti. Şimşek, “Daha önce Başkanımızla Kemer’de özel bir eğitim merkezi açılması için görüşmek istemiştim. Fakat kendisinin yoğun programı nedeniyle tam anlamı ile görüşememiştik. Şu anda Göynükteki merkezimiz hizmetine devam ediyor. Buraya gelen ve özel eğitim alanların bir çoğu da Kemer’den geliyor. Alan kısıtlı ve bina yüksek. Başkanımız Hasan Beyle Kemer’de böyle bir merkezi açmak için neler yapabileceğimizi görüşme fırsatı bulduk. Kendisi çok ilgilendi ve bize Kemer Belediyesine ait Aslanbucak mahallesi Çamarası sokakta bulunan 3 katlı binayı önerdi. İhale ile bu binayı kiraladık ve işleteceğiz. Kendisine bu yardımlarından dolayı çok teşekkür ederim. Burada 2 yaş ile üst sınır olamayan yaşta özel eğitime muhtaç hastalarımıza Fizik tedavi-psikolojik-akademik ve Öz bakım vereceğiz. Yaklaşık 200 kişilik hasta bakımı ve eğitimi vermeyi planlıyoruz” dedi.
Başkan Hasan Şeker ise “Özel eğitime ihtiyaç duyan bireyleri yetiştirmek ve topluma kazandırmak çok önemli özverili ve zor bir görev. Bu görevi canı gönülden yapmaya çalışan sizlere kapımız her zaman açık. Desteğimiz her zaman sizinle” dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 6 Mart 2009 Cuma 13:04:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?