7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Kemer'e yeni parklar geliyor

Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker, Kemer’e yeni parklar yapılacağı müjdesini verdi.

Göreve geldikleri yıldan bu yana her yıl artarak yeni parkların Kemer’e kazandırıldığını ifade eden Başkan Hasan Şeker, “Kemer’e çok sayıda park kazandırdık. Yetişebildiğimiz alanlara park yapım çalışmalarımıza devam ediyor. Parklarda çocuklarımızın oynamalarını görmek çok güzel. Özellikle çocuklarımızın parklarda mutluluklarını görmek bizleri sonsuz derecede mutlu ediyor” dedi.

Belediye olarak birçok parka spor aletleri yerleştirdiklerini belirten Başkan Şeker, “2008 de yeni ihalemiz yapılacak. Kiriş’den Aslanbucak Mahallemize, Yeni mahalleden merkez mahallemize kadar bir çok parkımızda yeni spor aletlerini yaygınlaştıracağız. Aslanbucak Mahallemizde ciddi bir park yapacağız. Burada vatandaşlarımız çay bahçesinde oturup çaylarını içecekler, spor yapacaklar ve çocuklarımızda oyun gruplarında keyif sürecekler” diye konuştu.

Kemer’de eski Aqupark’ın olduğu alanda yapımı gerçekleşen ve büyük övgüler aldıkları Olbia Parkı konusunda açıklamalarda bulunan Başkan Şeker şunları söyledi; “Olbia parkımız Kemer’e gelen birçok misafirimiz tarafından takdirle karşılanırken, Kemer’lilerin de buluşma noktası oldu adeta. Yapım konusunda desteklerinden dolayı meclise teşekkür ediyorum. Bu işler ekip işi. Evet bu siyasettir belki ama. Bildiğiniz gibi bu proje için bazı karşı çıkanlar oldu, red kaldıranlar oldu, şerh koyanlar oldu. Dava açanlar oldu. Ama biz işimize bakıyoruz ve Kemer’in geleceğini düşünüyoruz. İşimize devam ederken de yaptığımız işin doğru olduğundan emin olarak devam ediyoruz. İşler bittiği zamanda doğruluğumuz meydana çıkıyor. Ukrayna’dan bir belediye başkan yardımcısı Olbia parkımızın projesini aldı. Geçtiğimiz günlerde 1964 yılından bu yana Kemer’e gidip gelen ve şu anda burada ikamet eden bir Alman vatandaşımız ile görüştüm. Geçen hafta kendisi ile pazarda karşılaştım. O Bana Olbia parkını çok beğendiğini dünyanın bir çok ülkesini gezdiğini, Afrika’ya kadar dolaştığını ama Kemer’in yerinin bir başka olduğunu söyledi.Olbia parkımız içinde övgülerini iletti. Bu övgüler bize gurur veriyor ve bu övgüler bizi biraz daha hızlandırıyor, biraz daha çalışmaya şevk ediyor bizde bu şevkle çalışmaya devam ediyoruz.”

 

iha
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2007 Perşembe 14:05:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?