21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Kemer'in tanıtımı Alman basınında

Kemer'in ''Almanlar Kemer'e dönecek! '' sloganı ile başlattığı tanıtım çalışmalarının bir ayağı olan çekimler için Kemer'e gelen Alman televizyon ekiplerinin çekimleri ile ilgili haberler Alman medyasında yer almaya devam ediyor.

Avrupa Türkiye Turizm İş Konseyi Başkanı Hüseyin Baraner ile birlikte Kemer'e gelen ekipler Tahtalı teleferiği, Kemer caddeleri, Marina, marina etrafındaki oteller, özellikle alışveriş merkezleri ve alışverişe sunulan ürünler, esnaflar, sahiller, yemekler ve restoranlar ile Kemer'deki yaşayışlardan örnekler almışlardı.

Görüntüler 3 dakikalık tanıtım spot şeklinde Almanya'nın 57 ayrı kanalında 520 kere gösterilecek. Bu 57 televizyon kanalında Kemer spotları Almanya'da yerel ve bölgesel televizyonlarda yayınlanacak. Bu yayınların 45 milyon Alman tarafından izleneceği tahmin ediliyor.

Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker, "Amacımız Kemer Belediyesi olarak son yıllarda sayı olarak azalmakta olan Alman turistlerin Kemer'e tekrar geri dönmelerini sağlamak” dedi.

Bu amaçla Avrupa Türkiye Turizm İş Konseyi Başkanı Hüseyin Baraner'in de büyük destekleri ile Almanya'da ciddi bir Kemer tanıtımına başladıklarını Belirten Şeker, “Alman TV ekipleri geçtiğimiz günlerde çekimlerini Kemer'de tamamladılar. Hazırlanacak Kemer spotu 3 dakikalık tanıtım spot şeklinde Almanya'nın 57 ayrı kanalında 520 kez gösterilecek Bu projemiz Alman medyasında da büyük yer buluyor. Ayrıca Almanya'da yayınlanan Türk gazeteleri de bu projemize geniş yer veriyorlar. Bu projenin hayata geçmesi ile Almanların evlerine kadar Kemer reklamını sokarak iyi bir tanıtım yapacağımıza inanıyorum."

İHA
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2008 Pazartesi 14:51:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?