7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Kemer'in yeni yüzü 'Olbia Parkı'

Olbia Parkı Kemer’in yeni buluşma noktası oldu. Kemerde faaliyete geçen parkta çeşitli oyun havuzları, çocuk parkı, çay bahçesi ve oturma alanları ile modern bir şehirde olması gereken her şeye sahip.

Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker yaptığı açıklamasında, “Yeni parkımız Olbia, yerli yabancı turistlerin günün ilk ışıklarından gecenin yıldızlı sabahlarına kadar gezdikleri oturdukları resim çektikleri bir dinlenme noktası oldu. Kemer her zaman yeşilin içinde bir şehir. Her yer orman ve her yer yeşil. Aslanbucak'ta, Kiriş'te, Kındıl'da. Biz bu yeşilin daha da artması için yeni park projeleri ortaya koyuyoruz. Bu parkımız ile artık liman caddesinden bakınca önce yeşil sonra mavi geliyor insanın gözüne diyen Şeker, artık her yerde yeşil var ve mavi bayraklı deniz gerçek anlamda kardeşi yeşil ile buluştu. Vatandaşlarımız, yabacı konuklarımız parkta otururken çocukları denize girebilecek ya da onlar yüzerken çocukları Olbia parkında oynayacak. Kısacası bu park Kemer'de yeşil ile denizi buluşturdu ve liman caddesi ile maviyi bir araya getirdi.." Dedi.

4 ay gibi kısa bir sürede bitirilen park son rötuş çalışmalarının ardından çay bahçesi, oyun ve süs havuzları, çocuk parkı, modern kent eşyaları ile günün her saati hizmette olacak.

iha
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2007 Salı 16:35:07
Güncelleme :25 Eylül 2007 Salı 16:37:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?