22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Kemerliler iftarını Ulupınar'da açıyor

Antalya’nın Kemer ilçesinde bulunan Ulupınar, Ramazan ayı ile birlikte özellikle İftar saatinde yerli misafirlerin akınına uğruyor.

Ramazan ayı ile birlikte özellikle İftar saatinde yerli misafirlerin akınına uğrayan Ulupınar'ın eşsiz güzellikleri ile ünlü mekanı Botanik Restaurant bu yılda Ramazan'da tercih sebebi oluyor.

Balık ve et çeşitleri ile farklı tatlar sunan Botanik Restaurant'ın spesillari arasında gösterilen ''Kaburga Dolması''da Ramazan sofralarının vazgeçilmezleri arasında yer alırken Alabalık Üretme Merkezi de olan Restaurantta Alabalık üzerine yapılan çeşitli yemekler de sofralarda yerini alıyor.

Botanik Restaurant Sahibi Fevzi Taş, Ramazan ayında da Botanik'te bir hareketlilik yaşadıklarını belirtirken ''Ramazan ayında Restaurantımızı hem yabancı misafirlerimiz hem de yerli müşterilerimiz dolduruyor. Bölgemizden ve özellikle Antalya'dan Botanik'te iftar açmaya gelen çok sayıda misafirimiz var. Açıkçası iftar saati oldukça yoğun oluyoruz. Gruplar halinde gelen misafirlerimiz de unutulmaz bir Ramazan akşamı ve iftarı yaşıyorlar dedi.

Ayrıca ilk defa Ulupınar'da Botanik tarafından yapılan Osmanlı Köşklerinde ise Osmanlı havası ile iftar açmaya gelenler de oluyor. Kaşığından çatalına kadar tamamen Osmanlı havası ile oluşturulan köşklerde iftarı açmaya gelen müşterilere VİP hizmeti veriliyor.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Eylül 2008 Pazartesi 14:04:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?