21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Kemerspor sezonu açtı

Antalya 1.Amatör Kümede mücadele eden Kemerspor, Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker'in de katıldığı bir törenle sezonu açtı.

Sezon açılışında kurban kesildi ve Kemer Müftüsü Mehmet Muslu tarafından dua yapıldı.Ayrıca Viking Turizm adına Can Kobal ve İbrahim Yıldırım tarafından restore edilerek yenilenen ve onarımdan geçirilen Kemerspor tesisleri de açıldı.

Kemerspor Başkanı Bircan Turan ile birlikte tesisleri gezen Başkan Şeker, “Yenilenen tesislerimizin restorasyonunda büyük katkıları olan sponsorlarımız Viking Turizm adına Can Kobal ve İbrahim Yıldırım'a teşekkür ediyorum. Yenilenen tesislerimiz gerçekten mükemmel oldu. Ayrıca tesislerin yenilenmesinde başta Başkan Bircan Turan Bey olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum”dedi.

Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker, Kemerspor'un yeni sezonunu da kutlarken, “Öncelikle yeni sezonumuz hayırlı olsun. Tüm sporcularımıza ve teknik heyetimize başarılar diliyorum. Her zaman yanınızda olduğumu bilmenizi istiyorum. Elimden geldiğince de tüm maçlarınızda buraya gelerek sizleri desteklemeye çalışacağım. Alacağınız iyi sonuçlar ve heyecanla tüm stadımızın dolduğunu göreceksiniz” dedi.

Açılışa Kemer Belediyesi Meclis Üyesi Binnaz Kum, Başkan Yardımcısı Mustafa Bilici de katıldı. Açılışa taraftarlar da ilgi gösterdi. Açılış sonrası futbolcular, Başkan Şeker ve yöneticiler ile birlikte bir fotoğraf çektirirken, yeşil mavili futbolcular teknik direktör Namık Yüksel ve Ayhan Süel tarafından antrenman yaptılar.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2008 Cuma 22:21:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ahmet IP: 81.213.103.xxx Tarih : 14.08.2009 19:59:02

bu sene şampiyon olur kemer spor yakından takip ediyorum.......