21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Kemerspor'un gençleri Şampiyon

Kemerspor Antalya A Genç 1. kümeye yükseldi.

Antalya A Genç 2. Kümede bu yıl Kemer'i en iyi şekilde temsil ederek ligi 18 maçta aldığı 17 galibiyet ile tamamlayarak lider bitiren Kemerspor Genç takımı, Play-Off maçlarında aynı başarılarını sürdürerek 4 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 13 puanla şampiyon oldu.

Özerspor, Finikespor, Beymelek, Kestel ve Manavgat Çağlayanspor ile Play-Off’ta karşılaşarak Şampiyon olan Kemerspor Genç takımı Antalya A Genç 1. Küme ye yükseldi.

Başarılı gençler Kemer Belediyesine gelerek Başkan Yardımcısı Mustafa Bilici’yi makamında ziyaret ettiler. Teknik Direktör Ayhan Süel eşliğinde ziyaret eden başarılı futbolculara Başkan Yardımcısı Mustafa Bilici tarafından şampiyonluk hediyesi olarak 100’er YTL. verildi.

Başkan Yardımcısı Bilici, “Gençlerimiz bu yıl bizleri çok iyi temsil ettiler ve büyük bir başarıya imza attılar. Amatör ruhlarını sahaya çok iyi koydular ve başarılı oldular. Bu gençlerimiz belki de ileride birer yıldız olacaklar. Tüm futbolcularımızı ve teknik heyeti kutluyorum, başarılarının devamını diliyorum.“dedi.

.
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2008 Çarşamba 13:57:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?