1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Kenan Doğulu Antalya'yı salladı

Fanta Gençlik Festivali kapsamında Antalya'da sahne alan Ceza ve Kenan Doğulu, şarkıları ile hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Bu yıl 8.'si gerçekleştirilen Fanta Gençlik Festivali'nin dün gece durağı Antalya oldu. Antalya Beacpark'ta gerçekleşen etkinliklere Antalyalıların ilgisi yoğun oldu. 7'den 70'e her yaş grubundan vatandaşın katıldığı gecede, rap müziğin sevilen ismi Ceza'nın şarkılarına hayranlarının eşlik etmesi ve ritm tutması ortaya hoş görüntüler çıkarttı. Konsere vatandaşların yanı sıra ünlü isimlerde ilgi gösterdi.

Yazar Ayşe Özyılmazel de konseri takip eden isimler arasında yer aldı. Gece ilk olarak Ceza sahne aldı. Ceza, söylediği şarkılarla konser alanını dolduran binleri rap müziğine doyurdu. Ceza'nın ardından sahneye gelen isim ise Kenan Doğulu oldu.

Sahneye çıkışında özel asansörlü bir koltuk kullanarak konser alanındaki seyircilere güzel bir şov sergileyen Doğulu, daha sonra ardı ardına söylediği parçalarla müzik ziyafeti verdi. Hep bir ağızdan şarkılara eşlik eden hayranları gece ilerleyen saatlere kadar eğlendi.

Festivalin bir sonraki durağı 17 Temmuz 2009 tarihinde İzmir olacak.
 

İHA
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2009 Perşembe 12:10:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?