22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Kendi ayağıyla polise gitti!

POLİSE  'ARANIYOR MUYUM' DİYE SORDU HAPSE GİRDİ

Antalya'nın Alanya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerine aranıp aranmadığını soran bir kişi, 3 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası olduğunu öğrenince şoke oldu. Kendi ayağı ile polise giden kişi, Alanya L Tipi Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumu'na konuldu.

Olay, Alanya'da meydana geldi. Alanya Saray Mahallesi Hacıhamdioğlu Caddesi'nde şüpheli kontrolü yapan Asayiş Büro Amirliğine bağlı infaz ekibinin aracını durdurarak "Herhangi bir aramam var mı?" diye soran Mahmut Tevfik P. (32) yapılan Genel Bilgi Taraması sırasında iki ayrı mahkeme tarafından ifade için arandığı söylenince ifade vermeye gelmek istediğini söyledi. Polis otosuna binen Mahmut Tevfik P., ayrıca 'Cebir ve tehdit ile hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçundan Alanya 5.

Asliye Ceza Mahkemesi tarafından 3 yıl 4 ay hapis cezası olduğunu öğrendi.

Mahmut Tevfik P., sağlık kontrolünün ardından götürüldüğü adliyede işlemleri yapıldıktan sonra Alanya L Tipi Kapalı Ceza ve infaz Kurumuna konuldu. Mahmut Tevfik P.'nin Manavgat Ağır Ceza Mahkemesi tarafından 'öldürmeye teşebbüs', Alanya 1. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından da 'tehdit ve hakaret' suçundan duruşmalara katılmadığı için araması bulunuyor.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2010 Salı 16:35:04
Güncelleme :9 Haziran 2010 Çarşamba 15:56:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?