1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Kepez, genç basketbolcuları arıyor

KEPEZ, GENÇ BASKETBOLCULARI ARIYOR

Kepez Belediyesi yaptığı spor atakları ile göz doldururken, basketbol altyapı seçmeleri yapılacak. 22 Kasım Pazar günü düzenlenecek olan yetenek seçmelerinde, başarılı sporcular altyapıya alınacak

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 1.ligde mücadele eden takımının yanı sıra altyapıyı da unutmadı. Her fırsatta gençlerin kötü alışkanlıklardan kurtulması için sporun önemli rolü olduğunu ifade eden Başkan Tütüncü, her zaman genç sporcuların yanında olduğunu ifade etti.

Genç yeteneklerin tespit edilerek Türk sporuna kazandırılması amacıyla “Sayı yapma sırası sende’ sloganı ile yetenek seçimi gerçekleştirilecek. 22 Kasım 2009 saat 17.00 de Kepez Spor Salonu'nda düzenlenecek olan yetenek seçimine 1994-2002 doğumlular katılabilecek. Genç yetenekleri kendilerini göstermeleri amacıyla Kepez Spor Salonu’na davet eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Gençlerimizi ne kadar çok spor yapmaya teşvik edebilirsek, o kadar kötü alışkanlıklardan uzak dururlar. Spora büyük önem veriyoruz. Açtığımız branşlarla çocuklarımızın sağlıklı yetişmesine vesile oluyoruz. Gençlerimizi Pazar günü düzenlenecek olan seçmelere davet ediyoruz” diye konuştu.

KEPEZ, GENÇ BASKETBOLCULARI ARIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 19 Kasım 2009 Perşembe 13:10:05
Güncelleme :19 Kasım 2009 Perşembe 13:15:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?