21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Kepez 120 kilometre yolu asfaltlayacak

KEPEZ 120 KİLOMETRE YOLU ASFALTLAYACAK

Kepez Belediyesi, soğuk asfalt sezonunu düzenlenen törenle Varsak Altıayak Mahallesi'nde başlattı. Bu yıl 120 kilometre sathi kaplama asfalt çalışması yapılacağı bildirildi.

Kepez Belediyesi, soğuk asfalt sezonunun ilk çalışmasını da geçtiğimiz günlerde temeli atılan Varsak Küçük Sanayi Sitesi'nin bağlantı yollarında gerçekleştirdi. Sanayi sitesi inşasının önünde asfalt sezonun açılması nedeniyle düzenlenen törene Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Varsak bölgesindeki mahallelerin muhtarları ve belediye bürokratları katıldı. Başkan Tütüncü, kurban kesimi ve duanın ardından muhtarlar, bürokratlar ve Fen İşleri Müdürlüğü çalışanları ile birlikte kurdeleyi keserek, asfalt sezonunu açtı.

Törende bir konuşma yapan Başkan Tütüncü, bugüne kadar 422 kilometre asfalt çalışması gerçekleştirdiklerini anımsatarak, bu yıl ise 120 kilometre soğuk asfalt çalışması yapacaklarını söyledi. Başkan Hakan Tütüncü, asfalt hizmetinin güzel bir Kepez'i inşa etme çalışmalarına katkı sağlayacağını da belirtti. Sezonun ilk soğuk asfalt çalışmasını, geçtiğimiz günlerde temelini attıkları Varsak Küçük Sanayi Sitesi'nin bağlantı yollarında yaptıklarını kaydeden Başkan Tütüncü, “Yaptığımız ve yapacağımız hizmetler Varsak'a, Kepez'e hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Bugüne kadar 228 kilometresi sathi kaplama, 194 kilometresi sıcak asfalt olmak üzere 422 kilometre asfalt çalışması yapan Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünün, bu sezon 120 kilometre sathi kaplama asfalt çalışması yapmayı planladığı ve sathi kaplama asfalt sezonunda, Kepez'de ulaşıma açılan yeni yolların asfaltlanmasının hedeflendiği kaydedildi. Kepez Belediyesi'nin bu yıl içerisinde Duraliler, Ünsal, Santral ve Kepezaltı Mahalleleri'nde tamamladığı sıcak asfalt çalışmasının Esentepe Mahallesi'nde devam ettiği de bildirildi.

KEPEZ 120 KİLOMETRE YOLU ASFALTLAYACAK
KEPEZ 120 KİLOMETRE YOLU ASFALTLAYACAK
İHA
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2011 Perşembe 10:35:01
Güncelleme :9 Haziran 2011 Perşembe 10:45:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?