16
Mayıs
2024
Perşembe
ANTALYA

Kepez 3. lige hazırlanıyor

KEPEZ 3. LİGE HAZIRLANIYOR

Spor Toto 3. Lig’de yer alan Kepez Belediyespor’un Teknik Direktörü Şakir Filiz, Antalyalı gençlerden oluşan, mütevazı, ligde başarılı olabilecek bir takım kurduklarını söyledi.

Kepez Belediyespor, bu yıl ilk kez yer alacağı Spor Toto 3. Lig 2010–2011 sezonu hazırlıklarını günde yaptığı tek antrenmanla ve hazırlık maçlarıyla sürdürüyor. Sezon öncesi tesislerinin bakımda olmasının sıkıntısını yaşayan Kepez Belediyespor, çalışmalarını Antalya’daki diğer futbol takımlarının tesislerinde yapıyor.

Kepez Belediyespor Teknik Direktörü Şakir Filiz transferi büyük oranda tamamladıklarını belirterek, takım kadrosunu Antalya’daki takımların alt yapısından yetişip çeşitli illerdeki profesyonel liglerde oynayan futbolculardan ve Antalyalı gençlerden oluşturduklarını söyledi.

Antalyalı ağırlıklı bir takım kurduklarını belirten Filiz, “Bu takımda Antalyalı çocuklar oynayacak. Antalya dışından birkaç oyuncu transfer ettik” dedi.

Kepez Belediyespor Hasan Doğan Stadı’nda yapılan iyileştirme çalışmaların antrenman programını olumsuz etkilediğini belirten Filiz, şunları söyledi:

“Çalışmalarımızı, diğer takımların tesislerinde yapıyoruz. Tesislerimizin bakımda olmasının sıkıntısını yaşıyoruz. Sezon öncesi hazırlığımızı istediğimiz program dahilinde gerçekleştiremiyoruz. Çift idman yapmamız gerekiyor ama tesislerimizin bakında olmasından dolayı günde tek antrenman yapabiliyoruz.”

Kepez Belediyespor’un yer aldığı Spor Toto 3. Lig 3. Grubu, zor olarak tanımlayan Şakir Filiz, “Grup kolay değil ama bizde kolay bir takım değiliz. Kendimize güveniyoruz. İyi bir takım olacağımızın inanıyorum. Antalyalı gençlerden oluşan, mütevazi, düşük bütçeli Kepez’e yakışacak, ahlaklı, yetenekli sporcuların yer aldığı bir takım oluşturduk. Kolay değil amatörlükten profesyonelliğe geçiyoruz. Geçen yıl yakaladığımız enerjiyi, birlik ve beraberliği bu yıl da yakalarsak Kepez ligde iyi bir takım olur, diye düşünüyorum. 3. ligde oynamak Antalyalı gençler için büyük fırsattı bu fırsatı Antalyalı gençlere sunduk“ diye konuştu.

KEPEZ 3. LİGE HAZIRLANIYOR
KEPEZ 3. LİGE HAZIRLANIYOR
KEPEZ 3. LİGE HAZIRLANIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 18 Ağustos 2010 Çarşamba 12:49:05
Güncelleme :18 Ağustos 2010 Çarşamba 12:51:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?