1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Kepez basketbolda 3 imza

Beko Basketbol liginde üst sıraları hedefleyen Kepez Belediyespor, dış transferde Antalya Büyükşehir’den Hadi Doğan’ı, iç transferde de Levent Bilgin ve Barış Güney’i renklerine bağladı.

Beko Basketbol Ligi’nde play-off oynamak isteyen Kepez Belediyespor, kadrosunu güçlendirmeyi sürdürüyor. Antalya Büyükşehir’den Ersin Görkem’i transfer eden Kepez Belediyespor, 3 isimle daha anlaştı.

Antalya Büyükşehir Belediyespor’dan Hadi Doğan’ı renklerine bağlayan Kepez Belediyespor, iç transferde de Levent Bilgin ve Barış Güney’le yola devam, dedi. Kepez Belediye Başkanı ve Kepez Belediyespor Onursal Başkanı Hakan Tütüncü’nün katılımıyla belediye hizmet binası toplantı salonunda imza töreni düzenlendi. Kepez Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Erkin Demir ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin de yer aldığı imza töreninde Barış Güney, Levent Bilgin ve Hadi Doğan, 1 yıllık sözleşmeye imza attı.

LİGE GÜÇLÜ BAŞLAYACAĞIZ
Kepez Belediyespor Onursal Başkanı Hakan Tütüncü, imza töreninde yaptığı konuşmada transferlerin hayırlı olmasını dileyerek, “ Ligde üst sıraları zorlayan, Kepez’i başarılı bir şekilde temsil edecek, ilçe halkına zevkli, güzel maçlar izlettirecek bir takım oluşturmak için yönetimimiz, teknik heyetimiz kolları sıvadı. Şu ana kadar 4 transfer gerçekleştirdik. Yeni transferle kadroyu güçlendirmeyi sürdüreceğiz ve lige güçlü bir şekilde başlayacağız.” şeklinde konuştu. Kepez Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Erkin Demir de, teknik heyetin istekleri doğrultusunda play-off’a kalmayı hedefleyen bir takımı oluşturmaya çalıştıklarını söyledi. İç ve dış transfer çalışmalarının devam ettiği bilgisini veren Demir, birkaç hafta içerisinde de yabancı oyuncu transferine başlayacaklarını bildirdi.

Geçen sezonun ikinci yarısından Aliağa Petkim’den transfer edilen ve yeniden anlaşmaya varılan oyun kurucu pozisyonunda oynayan Barış Güney de Kepez’de olmaktan çok mutlu olduğunu söyledi. Güney, “Sezonun ikinci yarısı ligde çok iyi bir performans gösterdik. Bu sezon da bunu devam ettirmek istiyoruz” dedi. Geçtiğimiz sezon pota altında başarılı maçlar çıkaran Levent Bilgin de yeni yönetimle, yeni transferle ligde çok daha iyi işler yapacaklarını, Kepezliler’e de çok daha iyi basketbol izlettireceklerini ifade etti. Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden transfer edilen Hadi Doğan da hedefi olan bir takıma geldiğini kaydederek, takıma katkı sağlamak için elinden geleni yapacağını söyledi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2009 Çarşamba 14:16:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?