1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Kepez bayrama hazır

KEPEZ KURBAN BAYRAMI’NA HAZIR

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçe halkının, bayramı huzur ve mutluluk içerisinde, sorunsuz bir şekilde yaşaması için gerekli tedbirleri ve önlemleri aldıklarını söyledi. Tütüncü, belediye personeli ile bayramlaştı.

Kepez Belediyesi, ilçe halkının Kurban Bayramı’nın sorunsuz bir şekilde yaşayabilmesi gerekli tedbirleri aldı. Belediye hizmetleriyle ilgili taleplerinde, şikayetlerinde vatandaşa yardımcı olmak amacıyla “nöbetçi müdürlük” uygulaması başlatıldı. Kurban Bayramı süresince, Fen İşleri, Zabıta Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri görevlerinin başında olacak. İlçe halkının, kurbanlarını hijyenik ortamlarda, dini vecibelere uygun bir şekilde kesebilmeleri amacıyla da 6 noktada kesim yeri oluşturuldu.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de, ilçe halkının huzurlu, mutlu bir bayram geçirebilmesi için her tülü tedbiri ve önlemi aldıklarını söyledi. Kepez Belediyesi olarak 24 saat esasına göre çalıştıklarını belirten Tütüncü, alınan tedbirlerle ilgili şunları söyledi: “Vatandaşlarımızın aileleriyle birlikte ilçemizde huzurlu, mutlu bir bayram geçirebilmeleri için gerekli önlemler aldık. Fen İşleri, Zabıta Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz 24 saat usulüne göre mesailerine devam edecekler. Vatandaşlarımızın belediyeleri aradıklarında şikayetlerinde, isteklerinde kendilerine yardımcı olmak amacıyla nöbetçi müdür uygulamasını başlattık. Bu uygulamayı ilk defa gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımız, resmi tatillerde belediye aradıklarında belediyenin her türlü hizmetleriyle ilgili kendilerine nöbetçi müdür yardımcı olacak. Resmi tatillerde nöbetçi müdür uygulaması, bayramdan sonra da devam edecek. Huzurlu, mutlu bir bayram geçirmeleri dileği ile Kepezli ve Antalyalı hemşehrilerimimin Kurban Bayramı’nı kutlarım” dedi.

Başkan Hakan Tütüncü, Türkiye’nin çok önemli bir süreçten geçtiğine atıfta bulunarak, “Bu bayramda, milli birlik ve beraberliğimizi, kardeşliğimizi perçinleyeceğimiz bir süreci birlikte yaşatmalıyız, diye düşünüyorum.”

Bu arada Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, personeliyle, bürokratlarıyla da bayramlaştı. Başkan Tütüncü, Kepez Belediye Başkan Yardımcıları Gürsel Kaya, Ali Fuat Uslu, Orhan Kocaağa ile birlikte makam odasında memurlarının, işçilerinin, şirket çalışanlarının Kurban Bayramları’nı kutladı.

Bayramlaşma töreninde, Kepez Belediyesi Mesleki Eğitim Merkezi’nin ana sınıfındaki çocuklar da Başkan Hakan Tütüncü’nün bayramını tebrik etti.

Kepez Belediyesi Encümeni’nin aldığı kararla şu noktalarda kurban kesim yerleri belirlendi: Zafer Mahallesi (Cumartesi Pazarı), Yeni Doğan Mahallesi (Kapalı semt pazarı), Gülveren Mahallesi (Kapalı semt pazarı), Varsak Karşıyaka Mahallesi (Kapalı semt pazarı), Teomanpaşa Mahallesi (Kapalı semt pazarı),

Çamlıbel Mahallesi (Dallar Sitesi önü).

KEPEZ KURBAN BAYRAMI’NA HAZIR
KEPEZ KURBAN BAYRAMI’NA HAZIR
İHA
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2009 Çarşamba 13:07:03
Güncelleme :25 Kasım 2009 Çarşamba 13:28:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?