7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Kepez bayrama hazır

Kepez Belediyesi, belde sakinlerinin huzur içerisinde Ramazan Bayramı’nı geçirmeleri için gerekli tedbirleri aldı.

Zabıta, Fen İşleri ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü herhangi bir olumsuzluğa karşı bayram boyunca görev yapacak. Bayram süresince 2. Ramazan Şenliği ünlü sanatçıların konserleriyle devam edecek.Kepez Belediyesi, beldede Ramazan Bayramı’nın sorunsuz yaşanmaması için hazırlıklarını tamamladı. Herhangi bir olumsuzluğa karşı, Zabıta, Fen İşleri, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, bayram boyunca görevlerinin başında olacak.
Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, belde halkının rahat ve sorunsuz bir Ramazan Bayramı yaşaması için belediye olarak tüm tedbirleri aldıklarını söyledi.

İzinleri kaldırılan zabıtanın, gıda satışı yapan yerlere yönelik denetimlerinin bayramda da artarak devam edeceği bilgisini veren Öner, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin de, yollarda yaşanabilecek olumsuzluğa karşı görev başında olacağını söyledi. Yaşanabilecek olası bir doğal afete karşı da, afet ekibi oluşturduklarını belirten Başkan Öner, “Bayramın, beldemizde huzur içerisinde geçmesi için gerekli hazırlıkları yaptık. Vatandaşlarımız, şikayetleriyle ilgili 310 58 58 nolu telefonu arayabilirler. Kepez halkının, Ramazan Bayramı’nı huzur, mutluluk ve sağlık içerisinde kutlamasını diliyorum. Kepezli vatandaşlarımın, Antalyalıların Ramazan Bayramını tebrik eder, bu vesileyle tüm insanlığa barış, huzur ve esenlik dolu günler dilerim.” dedi.

Öte yandan Kepez Belediyesi 2. Ramazan Şenliği etkinlikleri de Ramazan Bayramı süresince devam edecek. Bayramın 1. günü şenlik alanında ünlü Halk Ozanı Hilmi Şahballı ve Türk Halk Müziği sanatçısı İsmail Hazar konser verecek. Ünlü Sanatçı Sinan Özen de, şenlik alanında vereceği konserle Kepezlileri coşturacak.

 

iha
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2007 Çarşamba 11:30:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?