22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Kepez Belediye Başkanı'na ödül

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi'nin anketinde, “Çevre Ve Çevre Düzenlemesi” ödülüne layık görüldü. Ödülü, Öner'in adına Kepez Belediye Başkan Yardımcısı Recep Mavi aldı.
 
Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi'nin 522 belediye başkanı arasında internet üzerinde halk oylamasıyla yaptığı ankette, çevre alanında hak kazandığı yılın yerel yöneticisi ödülünü aldı. Kepez Belediye Başkan Yardımcısı Recep Mavi, Başkan Öner adına Kayseri İl Kültür Turizm İl Müdürlüğü'nde düzenlenen ödül törenine katıldı. Kırşehir Belediye Başkanı Halim Çakır, Dokuma Projesi ve yeşil alan yatırımı ile “Çevre ve Çevre Düzenlemesi” alanında yılın yerel yöneticisi seçilen Başkan Öner'in ödülünü, Başkan Yardımcısı Mavi'ye takdim etti. İnternet üzerinden halk oylamasıyla yapılan ankette, çevre alanında ödül almanın kendilerini sevindirdiğini belirten Mavi, anketi düzenleyen Yerel Yönetimler Dergisi'ne ve oylarıyla kendilerini ödüllendirenlere teşekkür etti. 2,5 yılda beldeye 247 bin metrekare yeşil alanla birlikte 37 park kazandırdıklarını anımsatan Recep Mavi, yaptıkları yatırımların internet üzerinden diğer illerden takip edilmesinin hoş bir duygu olduğunu söyledi. Çevre felaketlerinin yaşandığı bir çağda, çevre alanında ödül almanın kendilerini mutlu ettiğinin altını çizen Kepez Belediye Başkan Yardımcısı Mavi, “Yavrularımıza, yeşil alan bol olan bir Kepez bırakmak için çalışıyoruz. Yaptığımız yeşil alan yatırımlarının ve Dokuma Projesi'nin ödüllendirilmesi bizi gururlandırdı. Bu ödül yaptığımız çalışmaları taçlandırmıştır. Bundan sonraki çalışmalarımızı, çevre ödülü almış bir yerel yönetici sıfatı sorumluluğu içerisinde yerine getireceğiz” diye konuştu.
 
Türkiye genelinde 13 büyükşehir, 35 il, 200 ilçe ve 274 belde olmak üzere toplam 522 aday belediye başkanları arasında yapılan ve 3 ay süren halk oylaması anket sonuçlarına göre, 6 büyükşehir, 20 il, 88 ilçe ve 99 belde belediye başkanı 2006 yılının başarılı başkan ödülünü almaya hak kazandı.
İHA
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2006 Salı 16:34:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?