22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Kepez Belediyesinden eğitime destek

Kepez ilçesi Habibler mahallesindeki Şehit Jandarma Er Serhat Genç İlköğretim Okulu’nun kermesine katılan Kepez Belediye Başkan Yardımcısı Gürsel Kaya, ilçede eğitim kalitesinin artırılması için birçok çalışma yaptıklarını söyledi.

Şehit Jandarma Er Serhat Genç İlköğretim Okulu Aile Birliği, okula maddi gelir sağlanması amacıyla yiyecek kermesi düzenledi. Kermeste kek, pasta, dolma gibi yiyecekler satışa sunuldu. Habibler Mahallesi’ndeki Şehit Jandarma Er Serhat Genç İlköğretim Okulu’nun bahçesinde düzenlenen kermese Kepez Belediye Başkan Yardımcısı Gürsel Kaya ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.

Kepez’e yeni okulların kazandırılmasına, mevcut okulların fiziki şartlarının iyileştirilmesine büyük önem verdiklerini belirten Kaya, Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner’in yer tahsisiyle, hayırsever bulmasıyla 4,5 yılda ilçeye 33 okulun yapıldığını anımsattı. Kepez’de eğitim kalitesinin artırılması için de birçok çalışma yaptıklarını, yapmaya da devam edeceklerini ifade eden Başkan Yardımcısı Gürsel Kaya, “Birçok okulumuzun bahçesine sıcak asfalt döktük, peyzaj çalışmasını yaptık. Bu çalışmayla okul bahçelerimizi toz ve çamurdan kurtardık. Yine Türkiye’de bir ilk olan okullarda hijyen temizliği başlattık. Oluşturduğumuz bir temizlik ekibiyle, haftanın 15 günü okulların iç ve dış temizliğini yapıyoruz. Öğrencilerimize Türk ve Dünya Edebiyatı klasiklerinden oluşan 25 bin kitap dağıttık. İlçemizdeki okullarda bilgisayarlı sınıfların kurulmasına destek verdik. Bundan sonra da okullarımızın sorunlarını çözmeye, ilçemize yeni eğitim kurumlarının kazandırmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Kermese gösterilen ilginin kendisini memnun ettiğini belirten Gürsel Kaya, “Okula maddi gelir sağlanması amacıyla düzenlenen kermese gösterilen ilgi beni mutlu etti. Kermesi düzenleyen Şehit Jandarma Er Serhat Genç İlköğretim Okulu Aile Birliği’ne, ürünleri satın alarak okula maddi katkıda bulunanlara teşekkür ederim.” dedi.

Kepez Belediye Başkan Yardımcısı Kaya, kermesteki yiyeceklerden satın alarak, okula maddi katkı da bulundu.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Aralık 2008 Cuma 14:12:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?