21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Kepez Belediyesi'nden yol atağı

Antalya’nın Kepez İlçe Belediye Başkanı Erdal Öner, 2005’i ’yol yılı’ ilan ederek, "2006 yılının başında imarda bulunan yolların tamamını açmış olmak istiyoruz" dedi.


Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, Yükseliş Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerinde gerçekleştirilen sıcak asfalt çalışmasını yerinde inceledi. Burada yaptığı açıklamada Başkan Öner, hizmet döneminde geçen 8 aylık süre içinde 23 kilometre yeni yol açıldığını belirterek, "Amacımız, 2005 yılı sonuna kadar bölgemizin imar planı olan mahallelerdeki yolların tamamını açmak. Şu ana kadar yıktığımız bin 200 gecekondunun büyük çoğunluğu, yol açabilmek için yıkıldı. Kimsenin evini yıkmadan, arsasından almadan da hizmet veremeyiz. Önemli olan vatandaşın mağduriyetinin giderilmesidir" diye konuştu.


Alt yapı çalışmalarının hızla sürdüğünü ifade eden Başkan Öner, "Vatandaşlarımızın yol konusunda sıkıntısını biliyoruz. Yollarımızın bozuk olduğunu, sıcak asfalt yapılması gerektiğini kabul ediyoruz. Ancak, bölgeyi şöyle bir dolaşırsanız hemen her mahallede bir alt yapı çalışması olduğunu görürsünüz. Yıllardır hepimizin şikayet ettiği ’asfalt yapılıyor, ardından kazılıyor’ dönemini bitirdik. Alt yapı çalışmaları bitecek, bir kez sıcak asfalt yapacağız veya yolun durumuna göre parke de dediğimiz kilit taş döşeyeceğiz ve sorunu kökünden çözmüş olacağız" şeklinde konuştu.

Kepez-İHA
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2004 Perşembe 10:30:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?