22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Kepez Belediyesi'nin acı günü

Kepez Belediyesi, personeline ağlıyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde görevli olan Mesut Ali Güneş, trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Mesut Ali Güneş için belediye hizmet binası önünde tören düzenlendi.

Törene Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, Başkan Yardımcıları Mesut Kocagöz, Recep Mavi, Soner Erkaya, Kepez Belediyesi Meclis Üyeleri, mahalle muhtarları, belediye çalışanları ve Güneş’in ailesi katıldı. Başkan Öner, tören alanında bulunan Güneş ailesinin fertlerine başsağlığı diledi.

Burada bir konuşma yapan Öner, çok acı bir gün yaşadıklarını belirterek, şunları söyledi: “Genç yaşta bir mesai arkadaşımızı kaybetmenin üzüntüsünü ve acısını yaşıyoruz. Kepez Belediyesi’nin başı sağ olsun. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine, mesai arkadaşlarına Allah’tan sabırlar diliyorum. Kepez Belediyesi olarak ailesine, çocuklarına sahip çıkacağız ve onları hiçbir zaman yalnız bırakmayacağız. Merhumun mekanı Cennet olsun. Allah bir daha bize böyle acılar yaşatmasın.” Yapılan duanın ardından Mesut Ali Güneş’in cenazesi toprağa verilmek üzere Odabaşı Köyü’ne götürüldü.

1972 Isparta doğumlu olan Güneş, evli, 2 çocuk babasıydı. Mesut Ali Güneş, 2000 yılından beri Kepez Belediyesi’nde çalışıyordu.

 

iha
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2008 Salı 13:10:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
osman IP: 85.110.1.xxx Tarih : 20.12.2008 22:24:18

O, benim babamdı onu elbette çok seviyorduk ama ALLAH böyle munasip gördü ALLH ın sevgili kuluymuş