22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Kepez Belediyespor finalde

KEPEZ BELEDİYESPOR FİNALDE

Kepez Belediyespor, 2009–2010 Futbol Sezonu U–19 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Müsabakaları’nı, oynadığı 3 maçı da kazanarak birinci sırada tamamladı.

Kepez Belediyespor Antalya Amatör Futbol Ligi'nde mücadele eden takımın 3. lig final grubuna kalmasının ardından, U–19 futbol takımı da Türkiye Şampiyonası'na çeyrek final grubuna kalmayı başardı. Kepez Belediyespor, Denizli'de 20–23 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen 2009–2010 Futbol Sezonu U–19 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Müsabakaları’nda Antalya’nın gururu oldu. Kepez Belediyespor, Aydın Bozdoğan Belediyespor’u 1–0, Bodrum Belediyespor’u da 3–1 yenerek, 1. Kademe Eleme Grubunu 1. sırada tamamladı. Kepez Belediyespor, diğer grubun lideri, Uşak Belediyespor’u da 2–0 mağlup ederek, 1. Kademe Eleme Grubu’nu şampiyon olarak tamamladı. Kepez Belediyespor, Türkiye Şampiyonası’nda yoluna devam eden tek Antalya takımı oldu.

Kepez Belediyespor U19 Futbol Takımı’nın Antrenörü Mesut Uyar da, elde ettikleri başarıyla kendilerine destek verenleri mahcup etmediklerini söyledi. Başarının tesadüf olmadığının altını çizen Uyar, “Çok çalışarak bu başarıyı elde ettik. Ama rehavete kapılmadan önümüzdeki maçları da kazanarak Türkiye Şampiyonu olmak istiyoruz. Kepez’i, Antalya’yı başarılı bir şekilde temsil etmek için elimizden geleni yapacağız.” şeklinde konuştu.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, başarılarından dolayı yönetim kurulu üyelerini, teknik heyeti ve futbolcuları kutladı. Başkan Tütüncü, futbolun ilçede gelişmesinin Kepez'de farklı bir anlam ifade edeceğini kaydederek, "Bu başarılarla, gençlerimizin spora olan ilgi ve alakalarını yukarı seviyeye çekmeyi hedefliyoruz. Bu hedefimizi de gerçekleştireceğimize inanıyorum" diye konuştu.

KEPEZ BELEDİYESPOR FİNALDE
İHA
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2010 Pazartesi 12:28:00
Güncelleme :24 Mayıs 2010 Pazartesi 13:29:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?