22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Kepez Belediyespor lige hazırlanıyor

Kepez Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarını Isparta'da sürdürüyor.

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Spor Kompleksi'nde günde çift antrenmanla Beko Basketbol Ligi'ne hazırlanan Kepez Belediyespor, Isparta kampında hem oyun sistemini oluşturuyor hem de güç topluyor.

Sabah salonda taktik çalışması yapan Kepez Belediyespor, öğleden sonra ise kondisyon ve halter çalışması yapıyor. Yoğun çalışma temposuna rağmen oyuncuların istekli ve hırslı çalışması teknik heyeti sevindiriyor.

Kepez Belediyespor Antrenörü Sabit Hadzic, Isparta kampında takımın oyun sistemini oluşturacaklarını söyledi. Oyuncularının antrenmanlardaki performansından memnun olduğunu belirten Hadzic, Isparta'da hem iklim hem de spor tesisi olarak çok iyi bir çalışma ortamı bulduklarını dile getirdi. Hadzic, kampa katılan ABD'li oyuncular Kammron Taylor ve Joseph Jones ile ilgili olarak ise, "İkisi de çok iyi oyuncu. Takıma faydalı olacaklarını düşünüyorum. İlk antrenmanlarına çıktılar. Gün geçtikçe de takıma uyum sağlayacaklardır" dedi.

Ligde başarılı olacak çok iyi bir kadro kurduklarını söyleyen Hadzic, "Oyuncularımdan çok memnunum. Hepsi çok özverili ve istekli çalışıyor. Genç oyunculardan kurulu yeni bir takımız. Bir an önce takım kimyasını, takım oyununu oluşturmalıyız. Bu oluşum da çok çalışarak, hazırlık maçı yaparak gerçekleşecek. Kamptan sonra 12 tane hazırlık maçı yapacağız. Bu maçlarda oyuncularımın görevleri, oyun sistemimiz şekillenecek. Hazırlık maçlarının ardından takım olma kimyasını yakalamış olacağız. Böylece Türkiye Kupası grup maçlarına hazır hale geleceğiz" ifadelerini kullandı.
Beko Basketbol Ligi'nin bu sezon daha zorlu olacağının altını çizen Hadzic, "Bu sezon bizim de hedefimiz yükseldi. Play-off'a kalmak istiyoruz. İnanıyorumki çok çalışıp hedefimizi gerçekleştireceğiz" dedi.

Kepez Belediyespor Genel Menajeri Engin Taşkıran da, Isparta'da çok güzel bir ortamda neşeli bir şekilde sezon hazırlıklarını sürdürdüklerini belirtti. Taşkıran, "Arda Uncu'nun ve Torrel Martin'in hafif sakatlıkları var. İki oyuncuyu tedbir amaçlı dinlendiriyoruz. En kısa zamanda iki oyuncu takımla birlikte çalışmalara başlayacak. İki ABD'li oyuncumuz kampa katıldı. Milli takımlar kampında bulunan Serkan İnan ve Edin Bavcic ise 20 Eylül'de takıma katılacak" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Ağustos 2008 Perşembe 16:00:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?