1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Kepez Belediyespor seri peşinde

Kepez Belediyespor Antrenörü Halil Üner, Darüşşafaka Cooper Tires maçının çok zor geçeceğini, ama bu maçı kazanmak zorunda olduklarını söyledi.

Kepez Belediyespor'da sakatlıkları devam eden Serkan İnan'ın 3 hafta, Berent Kavaklıoğlu ve Arda Urcu'nun da 2 hafta sonra takıma katılacak olması teknik heyeti düşündürüyor.

Kepez Belediyespor Antrenörü Halil Üner, iyi oynamalarına rağmen son 5 dakikada diri kalamadıkları için Türk Telekom maçını kaybettiklerini söyledi. Sakat oyuncular nedeniyle sıkıntı yaşadıklarını dile getiren Üner, "Serkan İnan ameliyat oldu, 3 hafta sonra takıma katılacak. Berent Kavaklıoğlu'nun dizinde küçük bir çatlak var, Arda Urcu'nun da sakatlığı devam ediyor. Sakat oyuncuların sıkıntısını yaşıyoruz, ama lige verilen ara bizim için iyi oldu, sakat oyuncularımızın iyileşme süreleri yaklaştı. İyi çalışıyoruz. Özellikle fiziksel direncimizi artırıcı antrenmanlar yapıyoruz. Sakat oyuncularımızın da iyileşmesiyle çok daha fazla sürpriz yapan bir takım olacağız" diye konuştu.

Cumartesi günü oynayacakları Darüşşafaka Cooper Tires maçını kazanmak zorunda olduklarını belirten Üner, "Her maçımız final havasında geçiyor. Bunun farkında olan oyuncularım, bu maçı da kazanacaktır. Bir seri yakalamayı arzu ediyoruz. Bu sezon Darüşşafaka çok iyi bir kadro kurdu. Ligde de başarılı sonuçlar alıyorlar. Büyük takımları yendiler. Zor bir maç olacak, ama kazanmak zorundayız. Arka arkaya evimizde oynayacağımız 3 maçı da kazanmak istiyoruz. Bizim en büyük gücümüz taraftarımızdır. Lige verilen ara, umarım seyirciyi basketboldan soğutmamıştır. Tribünler dolduğu anda sakatların yerini seyirci alır diye düşünüyorum. Seyircimizi maça davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

iha
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2009 Perşembe 12:35:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?