22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Kepez Belediyespor'a ziyaret

Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, Beko Basketbol Ligi'nde mücadele eden Kepez Belediyespor'un antrenmanını ziyaret ederek, teknik heyet ve oyunculara yarınki Türk Telekom maçında başarılar diledi.

Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, yardımcısı Mutlu Topçu ile birlikte Kepez Belediyespor tesislerini ziyaret etti. Kepez Belediyespor yönetim kurulu üyesi Ahmet Özkaya ile tesislere gelen Ertuğrul Sağlam ve Mutlu Topçu, Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner ve Kepez Belediyespor Başkanı Kadir Alkış tarafından karşılandı.

Ertuğrul Sağlam, daha sonra Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın hizmete açtığı 3 bin 500 kişilik Kepez Belediyesi Spor Salonu'nu gezdi. Sağlam, Beko Basketbol Ligi'nin 3. haftasında yarın Türk Telekom ile karşılaşacak olan Kepez Belediyespor'un antrenmanını da bir süre izledi. Sağlam, oyunculara ve teknik
heyete, Türk Telekom maçında başarılar diledi.

Salonunu çok beğendiğini söyleyen Ertuğrul Sağlam, Türk sporuna modern bir tesis kazandırdığı için Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner'i kutladı. Öner, ziyarette Ertuğrul Sağlam'a spor tesisleri ve spor alanında yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Kasım 2008 Cumartesi 18:04:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?