21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Kepez Belediyespor'da ayrılık

Beko Basketbol ligi'nde kötü sonuçlar alan Kepez Belediyespor'da antrenör Sabit Hadzic'in sözleşmesi karşılıklı olarak fesh edildi.

Beko Basketbol Ligi'nde oynadığı 9 maçı da kaybeden Kepez Belediyespor, antrenörü Sabit Hadzic'le yollarını ayırdı. Kepez Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Alkış, ligde alınan kötü sonuçların ardından geçtiğimiz sezondan beri takımın başında bulunan Antrenör Sabit Hadzic'in sözleşmesini karşılıklı anlaşma sonucu fesh ettiklerini açıkladı.

Alkış, "Alınan sonuçlar, oynanan basketbol, önümüzdeki haftalar için bizi umutsuzlandırdı. Kötü gidiş üzerine yönetim kurulu olarak Koç Sabit Hadzic'le bir araya gelerek durumu değerlendirdik ve karşılıklı olarak sözleşmeyi feshetme kararı aldık. Görev yaptığı dönemde Kepez Belediyespor'a verdiği hizmetlerden dolayı Sabit Hadzic'e teşekkür ediyor ve bundan sonraki yaşamında kendisine başarılar diliyoruz" dedi.

Şu an için yeni bir koç ismi belirlemediklerini kaydeden Alkış, "Takımın başına şu an için Yardımcı Antrenör Atalay Germen getirilmiştir. Sayın Germen, yeni antrenörle anlaşılıncaya kadar bu görevini sürdürecektir" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Aralık 2008 Çarşamba 17:28:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?