22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Kepez Belediyespor'da Üner dönemi

Beko Basketbol Ligi takımlarından Kepez Belediyespor'da, sözleşmesi karşılıklı olarak fesh edilen antrenör Sabit Hadzic'in yerine Türk basketbolunun tecrübeli ismi Halil Üner getirildi.

Sabit Hadzic'in sözleşmesinin karşılıklı fesih edilmesinin ardından baş antrenörlük görevine getirilen Üner, Antalya'ya gelerek, Kepez Belediyespor'la ilk antrenmanını yaptı. Hali Üner, ilk açıklamasında Kepez Belediyespor camiasına umut verdi. Üner, her maçı final havasında oynayacaklarını belirterek, "Buraya geldiğimde yöneticilerle düşüncelerimin farklı olmadığını gördüm. Tesisleriyle, yöneticilerin basketbola bakış açısıyla, Kepez Belediyespor'un Türk basketbolu için önemli bir kulüp olduğunu
düşünüyorum. Bu kulüpte, basketbolda önemli hedefleri gerçekleştirebilecek bir yapılanma var" dedi.

Kepez Belediyespor'un ligde kalacağını ve hedeflerinin bulunduğunu ifade eden Üner, "Takımdaki oyuncuların çoğunu tanıyorum. Onlarla beraber ligde kalacağımıza inandığım için buradayım. 9 maçta mağlup olduk demek, bir maça 20-0 mağlup başlıyoruz demek değildir. Her maç 0-0 başlıyor. Bundan sonra da her maçımızı final havasında oynayacağız. Bundan sonra hedefimiz, Kepez Belediyespor'u play-off'a çıkarmak olur. Seferberlik ilan ederek günde 2 idman yapacağız. Oyuncularımızla beraber bu kötü durumdan çıkıp play-off'a kalmak önemli bir anı olacaktır. Bu anıyı beraberce yazmak için mücadele edeceğiz. Kepez Belediyespor Başkanı Kadir Alkış, yöneticiler, yardımcılarım oyuncularıma inanıyorlar. Bu inançları, bana mutluluk verdi. Onun için bu haftadan başlayarak, maçlarımızı kazanmaya başlayacağız. Bundan sonrasını rakiplerimiz düşünsün." diye konuştu.

Kepez Belediyespor, ligin 10. haftasında kendi sahasında Cumartesi günü saat 16.00'da Erdemirspor ile karşılaşacak.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Aralık 2008 Cuma 10:52:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?