22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Kepez bir okula daha kavuşuyor

KEPEZ BİR OKULA DAHA KAVUŞUYOR

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün katılımıyla düzenlenen törenle, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından yapılacak olan Duraliler İlköğretim Okulu’nun ve spor salonunun temeli atıldı.

TOKİ tarafından Kepez’e yapılacak olan 8 okuldan birinin daha yapımına başlandı. TOKİ’nin inşa edeceği Duraliler İlköğretim Okulu ve spor salonu için temel atma töreni düzenlendi. Kurban kesimin ardından Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ve Kepez Belediye eski Başkanı Erdal Öner, ilk harç için düğmeye basarak, hayırlı olsun dileği ile okulun ve spor salonunun temelini attı.

Eğitim kalitesini artırmak için çalıştıklarını belirten Başkan Hakan Tütüncü, maddi ve manevi olarak her zaman eğitimin yanında olduklarını belirterek, “Kepez’e, modern bir eğitim yuvası daha kazandırmanın mutluğunu yaşıyoruz. Bu okulun ilçemize kazandırılmasında emeği olanlara teşekkür ediyorum. Bundan sonra da ilçemize yeni okullar kazandırmanın gayreti içerisinde olacağız. Bir eğitim gönüllüsü olarak her zaman eğitimin yanındayım” dedi. Bölgede birçok okulu ziyaret ettiğini, talep edilen sıkıntıların çözümünün sağladığını ve ihtiyaçların karşılandığını da sözlerine ekleyen Başkan Tütüncü, “Yarınlarımızın olan çocuklarımızın, modern eğitim yuvalarında eğitim alabilmeleri için elimizden gelen desteği eğitime vermeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

KEPEZ BİR OKULA DAHA KAVUŞUYOR
İHA
Yayın Tarihi : 11 Ocak 2010 Pazartesi 13:49:03
Güncelleme :11 Ocak 2010 Pazartesi 22:10:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?