7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Kepez cazibe merkezi olacak

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, Kepez bölgesinin Antalya’nın cazibe merkezi konumuna getirildiğini söyledi.

Acıbadem, Dünya Göz Hastanesi ve özel bir Tüp Bebek Merkezi Kepez bölgesinde hastane kurmak için ruhsat aldığını hatırlatan Başkan Öner, Kepez’in bu anlamda da bir sağlık merkezi olacağını belirtti.

Varoş bölgesi olarak değerlendirilen Kepez’de göreve geldikleri günden bugüne modern şehircilik anlayışı içerisinde hizmetlerini sürdürdüklerini ifade eden Başkan Öner, “Kepez’i modern bir kent haline dönüştürmek yolunda çok ciddi mesafeler aldık. Belde sınırları içerisinde varolan gecekonduları tek tek temizleyerek modern yüksek katlı yapılaşmayı yoğunlaştırıyoruz. Gecekondularda bulunan vatandaşlarımıza modern daireler vererek bölge standartlarını yükseltmeye devam ediyoruz.” dedi.

Bölgede yaşanan tapu problemlerini önemli ölçüde çözdüklerini ve bölgenin yatırımcılar açısından da artık cazibe merkezi olarak değerlendirildiğini anlatan Belediye Başkanı Erdal Öner, “Bölgemizde büyük firmalar yatırımlar yapmak için yatırım alanları oluşturuyorlar. Dev firmaların bölgemizde yapacağı yatırımlarla Kepez Antalya’nın parlayan yıldızı durumundadır. Bu gelişimi sürdürmek için azami gayret gösteriyoruz.” diye konuştu.

Ramazan ayı ili birlikte belediye tarafından organize ettikleri ramazan şenlikleri programının bayram boyunca da devam edeceğini vurgulayan Başkan Öner, sosyal belediyecilik anlayışı içerisinde belde halkına rutin belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra sosyal ve kültürel etkinliklerle de vizyon kazandırmayı amaçladıklarını kaydetti.

 

iha
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2007 Salı 10:42:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?