22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Kepez' de ''Ergenlik'' sempozyumu

Antalya'nın Kepez İlçe Belediyesi toplantı salonunda "Ergenlik Dönemi ve Aile içi İletişim" konulu bir sempozyum gerçekleştirildi.
Kepez Belediyesi, Antalya İl Sağlık Müdürlüğü ve Deniz Yıldızı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nce ortaklaşa organize edilen "Önce Sağlık" sempozyumları devam ediyor. 4. kez gerçekleştirilen ve bu bölümde "Ergenlik" konusunun ele alındığı sempozyumun açılış konuşmasını Kepez Belediye Başkan Yardımcısı Cevat Polat yaptı. Polat, "Kepez Belediyesi olarak sağlık ve sağlıklı nesillerin yetiştirilmesi konusuna büyük önem veriyoruz. Her şeyin başında sağlık gelmektedir. Her yıl binlerce insanımız bilgi eksikliği yüzünden sağlık açısından sıkıntılar çekmektedir. Hatta bu konuda ölümle sonuçlanan rahatsızlıklar dahi bulunmaktadır. Bu tür olayların yaşanmaması, sağlıklı yeni nesillerin kazandırılması amacıyla düzenlediğimiz bu sempozyumların 3.'sünü de başarıyla sürdürürken emeği geçenleri kutluyorum. Sağlık insan hayatının en önemli değeridir. Biz sağlıklı toplum, sağlıklı nesiller ve sağlıklı Kepez için belediye olarak elimizden gelen tüm imkanları seferber ediyoruz" dedi.
Sempozyuma konuşmacı olarak katılan 1 No'lu Ana Çocuk Sağlığı Merkezi doktoru Havva Aşık Bilbaşar ve yine aynı merkezden Psikolog Hatice Hakantuğ katılımcılara ergenlik konusunu anlattı.
.
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2006 Perşembe 21:39:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?