22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Kepez kortlarda fırtına gibi esiyor

Kepez Belediyespor Tenis Takımı, Zonguldak'ta düzenlenen 14 Yaş Türkiye Şampiyonası'nda çift bayanlarda ve erkeklerde 1. olurken, Denizli'deki 12 Yaş Türkiye Şampiyonası'nda da iki gümüş, 1 bronz madalya kazandı.

Kepez Belediyespor Tenis Takımı, Antalya'yı ulusal turnuvalarda başarı ile temsil etmeye devam ediyor. Daha önce birçok ulusal turnuvalarda Antalya'nın yüzünü güldüren Kepez Belediyesporlu tenisçiler, yine madalya ile Antalya'ya döndü.
Kepez Belediyespor, Türkiye Tenis Federasyonu'nun Zonguldak'ta ve Denizli'de düzenlediği turnuvalarda büyük bir başarıya daha imza attı.

Kepez Belediyespor, Zonguldak'ta gerçekleştirilen 14 Yaş Türkiye Şampiyonası'nda, çift bayanlarda ve erkeklerde şampiyonluğa uzandı. Hayriye Öz ve Gülşah Çetin çift bayanlarda, Sefa Suluoğlu, Anıl Büyükyılmaz çift erkeklerde altın madalyaya uzandı.
Kepez Belediyesporlu Hayriye Öz de 14 Yaş Turnuvası'nda gümüş madalya kazandı.
Kepez Belediyesporlu Tenisçiler, başarılarını 12 Yaş Türkiye Şampiyonası'nda da devam ettirdi.

Denizli'deki turnuvada Yavuz Tur, Ezgi Bulut 2. Günenç Kuş da 3. oldu.
Kepez Belediyespor Tenis Takımı'nın Baş Antrenörü Nurgül Köktürk de, alt yapıya yaptıkları yatırımın meyvesini almaya başladıklarını söyledi. Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner'in, spora ve sporcuya verdiği destekle teniste büyük bir gelişme kaydettiklerini belirten Köktürk, "Zengin sporu olarak bilinen tenisi, Kepez'de halkın sporu yaptık. Gecekondularda oturan çocuklarımızın tenis oyması artık hayal değil gerçek oldu. Başkanımız Sayın Erdal Öner'in destekleriyle tenis sporu Kepez'de önemli bir yeri geldi. Modern tenis kortlarımızda yüzlerce tenisçi yetiştiriyoruz. Yetiştirdiğimiz oyuncularda Türkiye şampiyonalarında Kepez'i, Antalya'yı başarıyla temsil ediyor; etmeye de devam edecek." Şeklinde konuştu.

 

.
Yayın Tarihi : 30 Haziran 2008 Pazartesi 16:25:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?