22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Kepez madalyaya doymuyor

Kepez Belediyesi Tenis Takımı, ATİK’te gerçekleştirilen 10 Yaş Türkiye Şampiyonası’nda 2 gümüş madalya kazandı.

Kepez Belediyesi Tenis Takımı, Türkiye Şampiyonaları’nda madalya alma geleneğini sürdürüyor. 14 ve 12 yaş turnuvalarından sonra Kepez Belediyespor, 10 Yaş Türkiye Şampiyonası’nda da madalya almasını bildi.

Türkiye Tenis Federasyonu’nun, Antalya Tenis İhtisas Kulübü’nde düzenlediği 10 Yaş Türkiye Şampiyonası’na Kepez Belediyespor, 1999 ve 2000 doğumlu alt yapısından yetiştirdiği 15 tenisçisiyle katıldı. 300 sporcunun yarıştığı turnuvada kırmızı-mavili kulübün sporcuları, ilk kez bir şampiyonada mücadele etti.

İlk turnuvaları olmasına karşın Kepez Belediyesporlu Eda Nur Kavas ve İpek Feyza Erkan bayanlarda finale çıktı. Final maçında, iki sporcu da şansız bir şekilde rakiplerine yenilerek, gümüş madalya aldı. Kepez Belediyespor Tenis Takımı’ndan 2 sporcu da 10 Yaş Türkiye Şampiyonası’nı 4. oldu.

Kepez Belediyespor Tenis Takımı’nın Antrenörü Nurgül Köktürk de, alt yapıdan yetiştirdikleri sporcularının şampiyonada deneyim kazandığını söyledi. Sporcularının, ilk kez mücadele ettiği turnuvada madalya kazanmasının sevindirici olduğunu belirten Köktürk, başarıların devamının geleceğini sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2008 Pazartesi 15:02:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?