21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Kepez onlarla gurur duyuyor

Kepez Belediyespor Bisiklet Takımı'ndan İsmail Aksoy, Gürcistan'da düzenlenen, Yol Şampiyonası'nda 1'nci, Çanakkale Eceabat'ta düzenlenen Türkiye Yol Şampiyonası'nda ise Zafer Yalın'da 2'nci oldu.

Kepez Belediyespor'un, 12 sporcuyla yeni kurduğu Bisiklet Takımı, pedalları çevirmeye devam ediyor. Bisiklet Milli Takımı'na oyuncu da veren Kepez Belediyespor'un bisikletçileri, Türkiye'yi yurt dışında da başarıyla temsil ediyor.

Kepez Belediyesporlu İsmail Aksoy, 17-18 Haziran'da Gürcistan'da gerçekleştirilen Yol Şampiyonası'nda elde ettiği başarı ile Türkiye'nin gururu oldu. Aksoy, yarışmayı 1. sırada tamamlayarak şampiyonluk kupasını kaldırdı. Bisiklet Milli Takımı'na davet edilen Kepez Belediyesporlu İsmail Aksoy, 8-9 Temmuz'da İtalya'da düzenlenecek olan yol şampiyonasına katılacak. Aksoy, bu turnuvada da Türkiye'ye madalya kazandırmak istiyor.

Kepez Belediyesporlu bisikletçiler, pedalları Çanakkale'de başarıya çevirdi. Kırmızı-mavili kulübün bisikletçisi Zafer Yalın, 24-26 Haziran'da Çanakkale Eceabat'ta yapılan Türkiye Yol Şampiyonası'nda gümüş madalya kazandı.

Kepez Belediyespor Bisiklet Takımı'nın Antrenörü Ahmet Çiftçi, kendilerine verilen maddi ve manevi desteğe şampiyonlukla, başarıyla karşılık vermenin sevincini yaşadığını söyledi. Kepez Belediyesporlu bisikletçilerin, uluslar arası turnuvalarda Türkiye'yi başarıyla temsil ettiğini anımsatan Çiftçi, "Turnuvalarda madalya alan sporcularımı kutluyorum. Milli takım formasıyla ülkemizi en güzel şekilde temsil etmeye, Antalya'ya kupalarla gelmeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.
Ahmet Çiftçi, Kepez Belediyespor Bisiklet Takımı'nın, yıldızlar kategorisinde genel klasmanda birinci olduğunu da sözlerine ekledi.

.
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2008 Çarşamba 13:16:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?