7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Kepez spor salonuna kavuşuyor

Antalya Kepez Belediyesi'nin Gündoğdu Mahallesi'nde yapımına başladığı çift salonlu 3 bin 500 kişilik spor salonu Kepez Belediyespor'un, Türkiye Basketbol 1. Ligi'nde kendi sahasında oynayacağı ilk maça yetiştirilmesi için inşaat çalışmaları hızlandırıldı.


Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, çift salon özelliği ile Antalya'da bir ilk olan ve inşaat çalışmaları devam eden 3 bin 500 kişilik spor salonunu, 1. ligde kendi sahalarında oynayacakları ilk maça yetiştirmek istediklerini söyledi.

 
Türkiye Basketbol 1. Ligi'nde mücadele edecek olan Kepez Belediyespor, evindeki ilk maçını kendi salonunda oynamak istiyor. Kepez Belediyesi'nin Gündoğdu Mahallesi'nde yapımına başladığı çift salonlu 3 bin 500 kişilik spor salonu da yükselmeye başladı. Minder sporları antrenman salonunun kaba inşaatı ve çatı demirlerinin yerleştirilmesi tamamlanırken, 3 bin 500 kişilik spor salonunun ise zeminin betonu döküldü, tribün inşaatı da başladı. Kepez Belediyespor'un, Türkiye Basketbol 1. Ligi'nde kendi sahasında oynayacağı ilk maça yetiştirilmesi için inşaat çalışmaları hızlandırıldı.


Türkiye'nin en modern spor salonlarından birini yaptıklarını belirten Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner de, inşaat çalışmaları devam eden salonu, Ekim ayı içerisinde bitirmeyi hedeflediklerini söyledi.

 
Basketbol 1. ligi'nde sahalarında oynayacakları ilk maçı kendi salonlarında oynamak istediklerini vurgulayan Başkan Öner, "Spor salonunda kaba inşaatı büyük oranda bitirildi. Salonun inşaatını yapan firma yetkilileri, üç ay içerisinde salonu bitirebileceklerini bize iletti. İlk maçımızı, salonumuzda, seyircimiz önünde oynamak istiyoruz. Bu hedef doğrultusunda çalışmalarımız devam ediyor" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 13 Haziran 2007 Çarşamba 10:13:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?