21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Kepez teniste 1 numara

Kepez Belediyespor Tenis Takımı, İzmir’de düzenlenen 12 Yaş Türkiye Şampiyonası’nda çift erkeklerde ve çift bayanlarda birinci oldu.

Kepez Belediyespor, kortlarda fırtına gibi esmeye devam ediyor. Kepez Belediyesporlu tenisçiler, Türkiye Tenis Federasyonu’nun İzmir’de gerçekleştirdiği 12 Yaş Turnuvası’nda yine Antalya’nın gururu oldu. Turnuvada, Kepez Belediyespor, çift erkeklerde ve çift bayanlarda şampiyonluk kupasını aldı.

Yine turnuvada Kepez Belediyesporlu tenisçiler, 1 altın, 3 gümüş ve 1 bronz madalya da kazandı. 11-17 Ağustos tarihleri arasında İzmir ‘de yapılan 12 yaş tenis turnuvasına 15 kulüpten 200 tenisçi katıldı. Kepez Belediyesi Tenis Takımı, 12 yaş takımının antrenörleri Turgut Korkut ve Ragıp Karalar’la birlikte turnuvaya 20 sporcu ile katıldı. Kepezli tenisçiler, turnuvada oynadıkları başarılı maçlarla tenis severlerden büyük alkış aldı.

Kepez Belediyespor’un 12 Yaş takımının Antrenörleri Turgut Korkut ve Ragıp Karalar da, alt yapıdan yetiştirdikleri tenisçilerin, Türkiye Şampiyonası’nda Antalya’yı başarıyla temsil ettiğini söylediler. Kepez Belediyespor Tenis Takımı’nın Baş Antrenörü Nurgül Köktürk de, uzun soluklu ve planlı bir çalışmanın meyvelerini başarılı derecelerle almaya başladıklarını belirtti.

12 yaş Türkiye Şampiyonası’nda dereceye giren sporcular:

12 YAŞ TEK ERKEKLER
Yavuz Tur 2.
Gönenç Kuş 3.
12 YAŞ TEK BAYANLAR
Ezgi Bulut 2.
Merve Herduran 4.
12 YAŞ ÇİFT ERKEKLER
Yavuz Tur ve Egehan Sertkaya
Faruk Dumancı ve Gönenç Kuş ikilisi 2.
12 YAŞ ÇİFT BAYANLAR
Merve Herduran ve Ezgi Bulut 1.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Ağustos 2008 Cuma 13:13:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?