1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Kepez terörü kınadı

KEPEZ TERÖRÜ KINADI

Kepez Belediye Meclisi, yayınladığı bildiri ile Tokat’ta 7 Mehmetçiğin şehit edilmesini kınayarak, “Kurtuluş Savaşı’nda olduğu gibi, ülkemize yönelebilecek her türlü tehdide, her zaman her yer de, tek yürek ve tek vücut olarak birlik ve beraberlik içerisinde gerekli cevap verilecektir” görüşü dile getirdi.

Kepez Belediye Meclisi, teröre karşı tek yürek, tek vücut oldu. Kepez Belediyesi Meclisi, İsviçre’nin minare yasağını kınamasının ardından Tokat’ta, 7 askerimizin şehit edilmesiyle ilgili tepkisini dile getirdi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü başkanlığında yapılan Aralık ayı olağan meclis toplantısının devamında, yayınlanan ortak bildiri ile Tokat’ta 7 askerimizin şehit edilmesi, kınanarak, birlik ve beraberlik mesajı verildi.

AK Parti, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Meclis Üyelerinin imzasıyla yayınlanan bildiride, Tokat’ta 7 Mehmetçiğimizin şehit olması haberinden üzülmeyenler, kahrolmayanlar varsa kahrolsunlar” vurgusu yapıldı.

AK Parti Meclis Üyesi İsmail Hayyar’ın okuduğu bildiri de nereden ve kimden gelirse gelsin her türlü terörün lanetlendiği belirtilerek, şu görüşlere yer verildi: “Şehitlerin katillerini, katilleri yönlendirenlerin en kısa sürede bu menfur saldırının hesabını vereceklerdir. Terör, Türkiye’deki huzursuz ortamdan rahatsız olan şer odakları tarafından yönlendirilmektedir. Yüce Türk milleti, ülkemizdeki birlik ve beraberliğe, kardeşliğe karşı kötü niyet besleyenlere ırk, mezhep ve meşrep farkı gözetmeksizin, Türk, Kürt, Laz, Çerkez ve sair ayrımı yapmadan tek yürek, tek yumruk olarak nasıl Kurtuluş Savaşı’nda gerekli cevap verilmiş ise ülkemize yönelebilecek her türlü tehdide karşı her zaman ve her yerde yine tek yürek, tek vücut olarak birlik ve beraberlik içerisinde gerekli cevap verilecektir.”

Türkiye’nin bölünmez bir bütün olduğu, hiçbir kuvvetin Türkiye’yi bölemeyeceğinin, bölmeye de gücünün yetmeyeceğinin dile getirildiği bildiri de, “Terörün önlenmesi ve kökünün kazınması için yapılan tüm çalışmaları destekliyoruz. Halkımızın terör olayları karşısındaki hassasiyetini bizler birlik ve beraberlik içerisinde paylaşıyoruz. Kahraman güvenlik güçlerimizin özverili çalışmalarını takip ediyor, kendilerini kutluyoruz. Devletimize ve güvenlik kuvvetlerimize güveniyoruz. Türkiye Cumhuriyeti Devletinin, devleti kuran Türk milletinin birlik ve beraberlik içerisinde terör olaylarının da kısa sürede üstesinden geleceğine inancımız tamdır” denildi.

Kepez Belediyesi Meclis Üyeleri, Bursa'nın Mustafakemalpaşa İlçesi’ndeki kömür madeninde metan gazı sıkışması sonucu meydana gelen grizu patlamasında hayatını kaybeden 19 işçiye Allah’tan rahmet, ailelerine ve Türk milletine de baş sağlığı diledi.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Aralık 2009 Cuma 17:01:05
Güncelleme :11 Aralık 2009 Cuma 17:36:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?