22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Kepez 'türkü şenliği'nde coştu

Kepez Belediyesi'nin 3. Ramazan Şenliği'nde konser veren Türk Halk Müziği Sanatçısı Hasan Yılmaz, binlerce Antalyalıya, unutulmaz bir Ramazan akşamı yaşattı.

Kepez Belediyesi'nin, her gün 10 binden fazla Antalyalının ziyaret ettiği 3. Ramazan Şenliği'nde türkü rüzgarı esti. Kültürel ve sosyal aktivitelerin, alışverişin, lunaparkın yer aldığı 3. Ramazan Şenliği'nde, konserler serisi Türk Halk Müziği Sanatçısı Hasan Yılmaz ile devam etti.

İlçe halkını, ünlü sanatçılarla buluşturan 3. Ramazan Şenliği'nde sahne alan Hasan Yılmaz, seslendirdiği türkülerle, 3. Ramazan Şenliği'ndeki konser alanını dolduran binlerce Kepezlileri coşturdu. Hasan Yılmaz, konseriyle ziyaretçilere türkü tadında bir Ramazan eğlencesi yaşattı.

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner de eşi Mümine Öner ile birlikte konseri izledi. Öner, Kepezlilere neşeli bir Ramazan akşamı yaşatan Hasan Yılmaz'a, çiçek ve plaketle teşekkür etti.

Başkan Öner, rekor alt ve üst yapı yatırımıyla cazibe merkezi olmaya başlayan Kepez'e, kültürel ve sosyal etkinlikte de hak ettiği hizmeti verdiklerini, vermeye de devam edeceklerini söyledi. Başkan Öner, 3 yıldır düzenledikleri Ramazan şenliği ile Kepez halkının, sosyal ve kültürel etkinliğine olan hasretine son verdiklerini belirterek, “Kepez artık, çamurlu yollarıyla, gecekondularıyla, arka bahçe kimliyle, su baskınlarıyla değil; sıcak asfalta kavuşan, parkı, kaldırımı yapılan modern mahalleriyle, Kent Ormanı, Tek Sarnıç gibi mesire alanlarıyla, 3 Ramazan Şenliğiyle, Beko Basketbol Ligi'nde mücadele eden takımıyla, 3 bin 500 kişilik spor salonuyla 1400 konutluk toplu konut projesiyle anılıyor. Kepez'in gecekondu kaderini değiştirdik. Önce insan ilkesiyle, insana yatırım yaptık. Kepezli vatandaşlarımın sosyal yaşam kalitesini artırmak çalıştık ve başardık. Artık Kepez, arka bahçe değil, Antalya'nın yeni cazibe merkezidir. Hizmetin en iyisini hak eden Kepez halkına, her şeyin en güzelini vermek için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Eylül 2008 Pazar 14:54:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?