1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Kepez'de 3 mahalleye spor tesisi

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Göksu, Karşıyaka ve Gündoğdu Mahalleleri’ne futbol ve basketbol sahalarından oluşan spor tesisi yapacaklarını söyledi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, gençleri, sosyal çevrenin ve sokağın zararlı alışkanlıklarından korumak için spora ve sporcuya önem verdiklerini belirtti.Tütüncü, Göksu, Karşıyaka ve Gündoğdu Mahalleleri’ne semt spor sahaları yapılacağını bildirerek, spor tesislerinde, futbol, basketbol sahaları ve sporcuların sosyal ihtiyaçlarını karşılayacağı tesislerin yer alacağını kaydetti.

Tütüncü, çağdaş mimari tarzdaki spor tesislerinin, Göksu Mahallesi’nde 3 bin 500 dönümlük, Karşıyaka Mahallesi’nde 5 bin dönümlük, Kuzeyyaka Mahallesi’nde ise 2 bin 500 dönümlük arazi üzerine inşa edileceğini belirtti.

İNCELEMELERDE BULUNDU

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yer tespiti yapmak amacıyla Başkan Yardımcısı Ali Fuat Uslu, Park ve Bahçeler Müdürü Mustafa Özay ile birlikte semt spor sahalarının yapılacağı arazilerde incelemelerde bulundu. Tütüncü, ziyaret ettiği Karşıyaka Mahalle Muhtarı Recep Sabır’dan mahallenin sıkıntıları hakkında da bilgi aldı.

Üç mahallede yapılacak olan semt spor sahalarının sayısını artıracaklarını ifade eden Tütüncü, mülkiyet ve mimari proje çalışmasının ardından, semt spor sahalarının inşasına başlanacağını ve kısa sürede tamamlanarak hizmete açılacağını ifade etti.
 

İHA
Yayın Tarihi : 21 Temmuz 2009 Salı 17:36:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
YORUM IP: 88.231.74.xxx Tarih : 22.07.2009 10:16:11

SAYIN BAŞKANIM SÜREKLİ AYNI YERLERE HİZMETİ 2 KATINA ÇIKARIYORSUN ,BİLDİĞN ÜZERE HENÜZ BİZLERİN  VE ÇOCUKLARIMIZIN BIRAKIN SPOR TESİSİNİ 6 KM OKULA YAYA GİDİYORLAR DAHA BİZ MAHALLE SAKİNLERİ KÜÇÜK BİR TERK EDİLMİŞ KÖYDE YAŞIYOR GİBİYİZ VE BU ÇAĞDAŞ ÜLKEDEKİ BİR İNSANLIK VE İDARECİLİK AYIBINI KINIYORUZ, BÜTÜN UMUTLARIMIZ SİZDİNİZ VE HALA UMUDUMUZU YİTİRMEDİK, KENDİNİZ SEÇİMDEN ÖNCE GELİP BURALARA HİZMET SÖZÜ VERDİNİZ FAKAT ÇOK ŞÜKÜR BİR DAHA BURALARA UĞRAMADINIZ, ARTIK BİZ DE SİZE KONUYU YAZMAKTAN ADETA UTANDIK, NERESİ OLDUĞUNA GELİNCE, ŞELALE MAH.HÜRRİYET CAD. ÖZLEM-GÜZELKENT VE BURADAKİ DİĞER SİTELER... SAYGILARIMLA