21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Kepez'de alt yapı çalışmaları sürüyor

Kepez Belediyesi, Teomanpaşa Mahallesi'ne, iki ayda gerçekleştirdiği 12 km sıcak asfalt, 9 bin 747 metre kare parke kaldırım çalışmasıyla modern bir kent görünümü kazandırdı.

Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Teomanpaşa Mahallesi'nde sıcak asfalt ve parke kaldırım seferberliği başlattı. 2 ay gibi bir zamanda mahallede 12 km sıcak asfalt, 9 bin 747 metre kare parke kaldırım çalışması gerçekleştirildi. Sıcak havaya rağmen, ara sokaklarda sıcak asfaltlama devam ediyor.

Mahallenin, ara sokakları da dahil, tamamının asfaltlanması hedefleniyor. Şu ana kadar gerçekleştirilen asfalt ve kaldırım çalışmasıyla toprak ve bozuk yolların bulunduğu caddeler, sokaklar modern bir şehir görünümüne kavuştu.

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner de, hizmet kervanının yatırıma hasret mahalleleri modernleştirerek, yoluna devam ettiğini söyledi.

4 yılda alt ve üst yapıda gerçekleştirdikleri rekor hizmetle onlarca mahallenin prestijini artırdıklarını ifade eden Öner, "Sıcak asfaltıyla, çok amaçlı parklarıyla, parke kaldırımlarıyla, mülkiyet sorunun çözümüyle artık Kepez'in mahallelerinde arka bahçe değil, modern bir şehrin görüntüleri yaşanıyor. Önce insan, dedik hizmet yoluna çıktık. Kepezli vatandaşlarımızın mutlu olması, gülümsemesi için gece-gündüz ekibimle birlikte çalıştım. Düne kadar yolları toprak, bozuk, yağmur yağdığında çamur içerisindeki Teomanpaşa Mahallesi'nde şimdi vatandaşım ayağı çamura değmeden yürüyor. Artık Teomanpaşa Mahallesi sakinlerinin de yüzü gülüyor. Yaptıklarımızı yeterli görmüyoruz. Ara vermeden, gece-gündüz çalışarak Kepez'i, Antalya'nın vitrini yapmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2008 Salı 16:03:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?