21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Kepez'de asfalt çalışmaları

Kepez Belediyesi, 2008'e kadar olan 4 yıllık çalışması içerisinde beldede 362 km sıcak asfalt, 285 km sathi kaplama ve 220 bin m2 kaldırım çalışması gerçekleştirdi.

Kepez Belediyesi, 1 Nisan 2004 ile 1 Ocak 2008'e kadar 362 km sıcak asfalt, 285 km sathi kaplama ve 220 bin m2 kaldırım çalışması gerçekleştirdi. Başkan Öner, göreve gelir gelmez, belde halkının çamurlu ve tozlu yollardan kurtulması için asfalt seferberliği başlattı. Kanalizasyon ve alt yapısı biten mahallelerin yollarına sıcak asfalt döküldü. 4 yıl sonra Kepez'de, 35 mahallenin sıcak asfalttı tamamlandı.

2008'de de onlarca mahallenin sıcak asfalt yapılması yatırım programına alındı.Alt yapısı bitmeyen mahalleler de, 285 km sathi kaplama asfalt çalışmasıyla çamursuz ve tozsuz yollara kavuştu. 2008'de de onlarca mahallenin sıcak asfaltının yapılması yatırım programına alındı. Sıcak asfalttı biten mahalleler, parke kaldırım çalışmasıyla güzelleştirildi. Onlarca mahalle parke kaldırım ile modern bir kent görünümü kazandı. 2008'de de Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, sıcak asfaltı biten mahallelerde kaldırım çalışmasına devam edecek. Şu ana kadar da 53 bin m2 beton kaldırım, 167 bin m2 parke kaldırım olmak üzere 220 bin metrekare kaldırım çalışması gerçekleştirildi. 4 yılda gerçekleştirilen sıcak asfalt ve parke kaldırım çalışmasıyla artık Kepez'de ayaklar toza ve çamura değmiyor.

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner de, alt ve üst yapıda yaptıkları yatırımla köy görünümündeki beldeyi, modern bir kent haline getirdiklerini söyledi. Kepez'in kendi dönemlerinde hak ettiği değeri aldığını belirten Öner; “Belde insanımızın hak ettiği hizmeti alabilmesi, yüzlerinin gülümsemesi için gece-gündüz çalıştık. 10 yılda yapılanları 2,5 yılda yaparak, beldenin varoş kaderini değiştirdik. Rekor düzeydeki sıcak asfalt ve kaldırım çalışmasıyla mahallelerimizi çamur ve toz ayıbından kurtardık, kurtarmaya da devam ediyoruz. Dünün köy görünümündeki Kepez'ini, modern bir kent yaptık. Yaptıklarımızla gurur duymuyoruz. Biz, hizmet ve sorunları çözmek için geldik ve gereğini yapıyoruz. Elbette Kepez'in bütün sorunlarını çözdüğümüzü iddia etmiyoruz; yapacak çok işimiz var. Kepez'e çaktığımız her çivinin, çocuklarımızın geleceğini daha aydınlık yapacağını bilerek, yorulmadan, hizmet aşkıyla çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

iha
Yayın Tarihi : 22 Ocak 2008 Salı 17:39:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?