1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Kepez'de asfalt çalışması

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, mahalleleri çamurlu ve tozlu yollardan kurtarmaya devam ediyor. Altınova Menderes Mahallesi’nde de 3 kilometrelik yola sıcak asfalt döküldü.

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner’in rekor seviyedeki alt ve üst yapı hizmetleriyle mahalleler modern bir kent imajına kavuşuyor. 5 yıllık hizmet döneminde 10 yapılan sıcak asfaltı 5’e katlayan Öner, mahalleleri çamur ve toz çilesinden kurtarmaya devam ediyor.

Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, daha önce 4 kilometrelik sıcak asfalt dökülen Altınova Menderes Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışması başlattı. Çamur ve toz içerisindeki 3. kilometrelik yola sıcak asfalt döküldü. Menderes Mahallesi sakinleri de kendilerini çamurlu ve tozlu yollardan kurtaran Başkan Erdal Öner’e teşekkür etti.

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner de rekor düzeyde gerçekleştirdikleri sıcak asfalt çalışmasının gecekondu görünümündeki mahallelerdeki kentsel dönüşümü hızlandırdığını söyledi. Yolun medeniyet olduğunu anımsatan Öner, “Başlattığımız yol hamlesiyle mahallelerin değerini artırdık. Sıcak asfalt, parke kaldırım çalışmasıyla bizim dönemimizde tanışan mahallerde hızlı bir kentsel dönüşüm yaşanıyor. Alt ve üst yapı sorunlarının çözümüyle cazibesi artan mahallelerde gecekonduların yerini modern konutlar alıyor. Sıcak asfaltla sadece yolları değil, mahallenin tamamını modernleştirdik.” şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 5 Şubat 2009 Perşembe 16:11:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?