21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Kepez'de bayram tedbirleri alındı

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, ilçe halkının bayramı huzur içerisinde geçirmesi için gerekli tedbirleri aldıklarını söyledi. Belediye birimleri bayram süresince nöbetçi ekiplerle vatandaşların hizmetinde olacak.

Kepez Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi bayram hazırlıklarını tamamladı. Kurban Bayramı boyunca Kepez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Park Bahçeler Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü görevinin başında bulanacak. Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, Fevzi Çakmak Mahallesi’nde, kurbanlık hayvan satışı yapıldığını, Dokuma Cumartesi Pazarı içerisinde bayram süresince büyükbaş hayvan kesim yeri oluşturduklarını söyledi.

Başkan Öner, zabıtanın ve veterinerin günlük denetimlerini yaptığı kurbanlık hayvan satış yerlerinin ilaçlamasını gerçekleştirdiklerini ve hayvanların su ihtiyacını da karşıladıklarını ifade etti. Kurban kesim yerlerini de belirlediklerini vurgulayan Başkan Öner, “Vatandaşlarımızın büyükbaş kurbanlarını dini vecibeye uygun, sağlıklı ortamlarda kesebilmeleri için yer oluşturduk. Öner, vatandaşlara belirlenen kesim yerleri dışında kurbanlık hayvanlarını kesmemeleri çağrısında da bulundu.

Beldenin halkının huzurlu bir Kurban Bayramı geçirmesi için gerekli tedbirleri aldıklarını da kaydeden Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, “Bayram boyunca bir sorun yaşanmaması için gerekli hazırlıkları yaptık. Nöbetçi ekipler oluşturduk. Zabıta Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğü de bayram süresince görevinin başında olacak. Vatandaşlarımızın güzel bir bayram yaşamaları için ekiplerimiz seferber oldu.

Antalyalı ve Kepezli vatandaşlarımızın, aileleriyle, sevdikleriyle iyi bir bayram geçirmelerini temennisiyle Kurban Bayramlarını tebrik ediyorum” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Aralık 2008 Perşembe 14:20:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?