22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Kepez’de eğitim başladı

KEPEZ’DE EĞİTİM BAŞLADI

Kepez’de, 2010–2011 eğitim-öğretim dönemi Cengiz Topel İlköğretim Okulu’nda düzenlenen törenle başladı.

Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlköğretim Haftası ve yeni eğitim-öğretim yılı kapsamında Yükseliş Mahallesi’ndeki Cengiz Topel İlköğretim Okulu’nda tören düzenledi.

Okul bahçesindeki törene Kepez Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek, eğitim camiası çalışanları ve aileler katıldı.Saygı duruşunun ardından, İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende bir konuşma yapan Kaymakam Özyiğit, öğrencilerle, öğretmenlerle birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu söyleyerek, yeni eğitim-öğretim yılında eğitim camiasına ve öğrencilere başarılar diledi.

2010–2011 eğitim-öğretim yılının Milli Eğitim Camiası’na, öğrencilere hayırlar getirmesini dileyen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de, yerel yönetici olarak eğitimin standardını yükseltme, eğitime kalite getirme anlamında birçok çalışmayı, Milli Eğitim Müdürlüğü ile yürütmenin kararlılığı içerisinde olduklarını kaydetti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek ise bu dönem 96 okulda 76 bin öğrencinin eğitim göreceğini, 4’ünün meslek lisesi, birinin Anadolu Lisesi, birinin de ilköğretim olmak üzere 6 eğitim kurumun 2010–2011 eğitim-öğretim yılında hizmete girdiğini dile getirdi. Şimşek, atanan 480 öğretmen ile ilçedeki okullarda öğretmen açığı sıkıntısının azaldığını sözlerine ekledi.

Mehmet Kemal Dedeman İlköğretim Okulu Halk Oyunları Ekibi’nin, folklor gösterisinin renk kattığı törende, öğrenciler de günün anlam ve önemini belirten şiirler okudu. 8. sınıf öğrencileri de, 1. sınıf öğrencilerini çiçeklerle karşıladı. Okul bahçesindeki törenin ardından Kaymakam Özyiğit, Başkan Tütüncü ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Şimşek, 1. sınıfları ziyaret ederek, öğrencilerle sohbet etti.

KEPEZ’DE EĞİTİM BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2010 Pazartesi 14:26:04
Güncelleme :20 Eylül 2010 Pazartesi 14:29:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?