21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Kepez'de erken bayramlaşma

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni gerçekleştirdi.

Başkan Öner, bayramlaşma töreni için Kepez Belediyesi çalışanları ile nikah salonunda bir araya geldi. Bayramlaşma törenine Başkan Öner, Başkan Yardımcıları Mesut Kocagöz, Recep Mavi, Soner Erkaya, birim müdürleri ve belediye çalışanları katıldı.

Burada bir konuşma yapan Öner, her gün 10 bine yakın kişinin ziyaret ettiği 3. Ramazan Şenliğiyle, iki bin kişiye iftar yemeği verilen iftar çadırlarıyla, 15 bin gıda paketi yardımıyla, mahallelere gerçekleştirdikleri iftar ziyaretleriyle ilçe halkına doya doya bir Ramazan ayı yaşattıklarını söyledi.

Ramazan ayındaki etkinliklerdeki gayretli çalışmalarından dolayı personelini kutlayan Başkan Öner, “Sosyal hayatımızda sorumluluk, sabır, fedakarlık, paylaşma ve dayanışma duygularının öne çıktığı, toplum olarak bizleri manevi huzura eriştiren mübarek Ramazan ayını geride bırakırken, dini bayramlarımızın ilki olan Ramazan Bayramı'na kavuşmuş olmanın mutluluk ve sevincini yaşıyoruz. Bu duygu ve düşünceler içinde, kutlamaya hazırlandığımız Ramazan Bayramı'nın ülkemize, insanlığa kardeşlik, barış ve huzur getirmesine vesile olmasını diliyorum. Yine bu samimi duygular içerisinde; Antalyalı vatandaşlarımızın, sizlerin bayramlarını en iyi dileklerimle kutlarken, bayramın yuvalarınıza huzur, sıhhat ve mutluluklara vesile olması dilerim” ifadesini kullandı.

Daha sonra Başkan Öner, Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri, birim müdürleri ve personelle bayramlaştı. Başkan Öner, Ramazan Bayramı öncesi personelini de ikramiye ile sevindirdi. Başkan Öner'in talimatıyla, Ramazan Bayramı dolayısıyla işçi personele birikmiş alacaklarından orantılı olarak ödeme yapıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2008 Cuma 18:05:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?