22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Kepez'de her mahalleye fitness

Kepez Belediyesi, Antalya’da bir ilki olan ve bölgedeki değişimin bir ifadesi olan fitness park sayısını 41’e çıkardı. 32 mahalledeki parklara fitness aletleri yerleştirildi.

Kepez Belediyesi, alt ve üst yapıda gerçekleştirdiği rekor yatırımla çağdaş bir kent kimliği kazandırdığı beldede, insan sağlığına da yatırım yapıyor.

Kepez Belediyesi, Antalya’da bir ilki olan fitness parklarla, belde halkını sağlıklı bir yaşam sunuyor. Kepez’deki değişimin bir ifadesi olan ve belde halkının büyük ilgi gösterdiği fitness parkların sayısı da hızla artıyor. Şu ana kadar 41 parka fitness aletleri yerleştirildi. Böylece 32 mahalleye fitness parkına kavuşmuş oldu.

Şimdi binlerce Kepezli, açık havada spor yapmanın mutluluğunu yaşıyor. Belde halkı, parklara fitness aletleri yerleştirerek, kendilerine açık havada spor yapma imkânı sunan Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner’e teşekkür etti. Önce insan, felsefesiyle beldeye hizmet ettiklerinin altını çizen Başkan Öner de, 4 yılda yaptıkları rekor yatırımla alt yapıdan üst yapıya, sağlıktan eğitime, kültürden spora bölgede çağdaş kent kimliği adına büyük bir değişim yaşandığını belirtti.

Antalya’da bir ilkleri olan fitness parklarla, belde insanına sağlıklı yaşam alanları oluşturduklarına vurgu yapan Öner, “Kepezli vatandaşlarımızın büyük ilgi gösterdiği fitness parklarımızı çoğaltmaya devam ediyoruz. 4 yılda yaptığımız 75 parka fitness aletleri yerleştirerek, belde insanına açık havada spor yapma imkânı sunuyoruz. Şu ana kadar 32 mahallede, 41 park fitness aletlerine kavuştu. 52 mahalleye fitness park yapmayı hedefliyoruz. Fitness parklarla Kepez’i, sağlıklı yaşam beldesi yapıyoruz.” ifadesini kullandı.

 

iha
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2008 Salı 11:58:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?