7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Kepez'de Kadir Gecesi çoşkusu

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, Yavuz Selim Camii’nde Kadir Gecesi’ni birlikte idrak ettiği vatandaşlara, lokma tatlısı ve pişi ikram etti.

2. Ramazan Şenliği, iftar çadırları, gıda paketi yardımı etkinlikleriyle belde halkına dolu dolu bir Ramazan ayı yaşatan Kepez Belediyesi, Kadir Gecesi’ni de unutmadı. Kadir Gecesi dolayısıyla camiler gül suyu ile yıkandı, vatandaşlara lokma tatlısı ve pişi dağıtıldı. 2. Ramazan Şenliği alanında Sema gösterisi yapıldı.

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner’in talimatıyla Kepez’deki camiler, gül suyu ile yıkandı. Binlerce mümin, gül kokan camilerde Kadir Gecesi’ni idrak etti. Kepez Belediyesi, kandillerde, lokma tatlısı ve pişi dağıtma geleneğini Kadir Gecesi’nde de sürdürdü. Yavuz Sultan Selim Camii’nde, Kadir Gecesi dolayısıyla vatandaşlara lokma tatlısı, pişi, peynir ve çay ikram edildi.

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner de, Yavuz Sultan Selim Camii’nde vatandaşlarla birlikte Kadir Gecesi’ni idrak etti. Başkan Öner, hazırlanan ikramları vatandaşlara kendi elleriyle ikram etti. Başkan Öner, “On bir ayın sultanı olan Ramazan-ı Şerif’i, Kepez’de kültürel, sanatsal etkinliklerle, iftar çadırı, gıda paketi yardımıyla doya doya yaşadık. Bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi’ni de vatandaşlarımızla birlikte idrak ettik. Dileğimiz, nice Mübarek Ramazan Ayı’na ve Kadir Gecelerine sağlıklı, huzurlu, mutlu bir şekilde ulaşabilmektir” dedi.

2. Ramazan Şenliği alanında Kadir Gecesi dolayısıyla özel düzenlenen programda, semazenler unutulmaz bir gösteri sundu.

 

iha
Yayın Tarihi : 9 Ekim 2007 Salı 13:29:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?