16
Mayıs
2024
Perşembe
ANTALYA

Kepez'de karne şenliği

KEPEZ'DE KARNE ŞENLİĞİ

Kepez Belediyesi tarafından düzenlenen 2'inci karne şenliğinde 240 öğrenci bisikletle ödüllendirildi.

Kepez Belediyesi Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilen 2'inci karne şenliğine Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ile birlikte Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek, Belediye Başkan Yardımcısı Gürsel Kaya, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Eğitim-öğretime her zaman destek verdiğini ifade eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "Göreve geldiğimiz günden itibaren en önem verdiğimiz konu Kepez'in kalitesini yükseltmekti. Kimileri belediyeciliği park yapmak, yol yapmak olarak görebilir. Biz bunların yanında iki ayrı konuya önem verdik. Biryandan belediyecilik hizmetlerini yürütürken, diğer yandan da eğitimde önemli mesafeler almamız gerekiyordu." dedi.

1 yıl içerisinde azim ve gayretle çalışan öğrencilerin başarılarını ödüllendirdiklerini anlatan Tütüncü, "Kepez'de bulunan 110 bin öğrencimize hedef gösteriyoruz. Eminim ki öğrencilerimiz daha çok gayret ederek 2011'de bisiklet hediyemizi alabilmenin gayreti içerisinde olacaklardır. Kepez'i bir eğitim, kültür ve sanat şehri yapabilme yolunda adımlar atmaya bundan sonrada devam edeceğiz" diye konuştu.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü yaptığı konuşmanın ardından sembolik olarak 10 öğrenciye bisiklet hediyesini verdi. Okulunu birinci, ikinci ve üçüncü bitiren 240 öğrenciye bisiklet hediye edilirken, program yerel sanatçı konseri ile sona erdi.

KEPEZ'DE KARNE ŞENLİĞİ
KEPEZ'DE KARNE ŞENLİĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 4 Temmuz 2010 Pazar 09:50:02
Güncelleme :4 Temmuz 2010 Pazar 10:11:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?