7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Kepez'de Kickboks Şampiyonası

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner'in desteği ile tertip edilen Uluslararası Altın Kemer Açık Hava Kickboks Galası, 19 Ekim'de 2. Ramazan Şenliği alanında yapılacak.

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, uluslararası bir organizasyonunu daha beldeye kazandırdı. Uluslararası Altın Kemer Kickboks Turnuvası, 19 Ekim'de Kepez'de yapılacak. 3.5 yılda yaptığı yatırımlarla varoş denilen Kepez'i şehirleştiren Başkan Öner, kültürel, sosyal ve sportif alanda da belde halkının yüzünü güldürüyor.

2. Ramazan Şenliği ile belde halkına unutulmaz bir Ramazan ayı yaşatan Öner'in desteği ile Kepez'de kickboks fırtınası esecek. Spora ve sporcuya yaptığı yatırımlarla takdir toplayan Öner'in desteği ile Uluslararası Altın Kemer Kickboks Turnuvası'na, yine Kepez ev sahipliği yapacak.

Turnuva, KİPA Alışveriş Merkezi'nin yanındaki 30 dönümlük alanda gerçekleşecek. Turnuvaya İran, Irak, Azerbaycan, Kırgızistan, Türkmenistan, Moldova ve Gürcistan'dan 12 sporcu ile Türkiye'nin çeşitli illerinden ve Antalya'dan Avrupa ve Dünya Şampiyonu milli kickboksçular katılacak. Turnuvada 1. olan sporcuya, üzerinde Kepez Belediyesi'nin logosunun bulunduğu kemer takılacak. Kepez Belediyesi, geçtiğimiz yıl yapılan Açık Hava Kickboks Galası'na da ana sponsor olmuştu.

iha
Yayın Tarihi : 3 Ekim 2007 Çarşamba 20:00:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?