1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Kepez'de köy yolları asfalt oluyor

Kepez Belediyesi, alt ve üst yapı hizmetlerini yapma görevi kendisinde olmamasına rağmen mücavir alan içerisindeki köylerin yol ve park sorununu çözüyor.

Kepez Belediyesi, görev yetkisinde olmamasına rağmen vatandaşın mağduriyetini önlemek için kendisine bağlı köylerde sathi kaplama asfalt çalışması başlattı.

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince, ilk sathi asfalt kaplama çalışması Çamlıca Köyü’nde gerçekleştirildi. Asfalt çalışması daha sonra Odabaşı ve Kirişçiler köyünde de devam edecek.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de, Çamlıca Köyü’ndeki asfalt çalışmasını inceledi. Tütüncü, köylerde başlatılan sathi kaplama asfalt çalışmasıyla ilgili Kepez Belediye Başkan Yardımcısı Ali Fuat Uslu’dan bilgi aldı. Başkan Tütüncü, Kepez Belediyesi’nin mücavir alanı içerisinde kalan köylerde alt ve üst yapı hizmetlerini yapma görevinin İl Özel İdaresi’nde olduğunu hatırlatarak, “Köylerimizde vatandaşımızın asfaltsızlık sorununa karşı kayıtsız kalamazdık. Bu duyarlılığımızı ortaya koyarak, imkanlarımızı da zorlayarak köylerimizdeki asfalt çalışması başlattık” dedi.

ÇOCUK PARKLARI YAPACAĞIZ
Kendilerine bağlı diğer köylerde de asfalt çalışması yapacaklarını ifade eden Tütüncü, köylerdeki çocukları da parklarla sevindireceklerini kaydetti. Başkan Hakan Tütüncü, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Köylere ne kadar yatırım yapabilirsek kendimizi de o kadar mutlu hissedeceğiz. En önemli önceliklerimizden bir tanesi de çocuklarımızın hayatlarını güzel hale getirecek olan parkları yapmaktır. Belediyenin görev alanına girmesine bakılmaksızın köylerimize parklar da kazandıracağız.”

Tütüncü, asfalt denetiminin ardından Kirişçiler Köyü’nde bir evde köy sakinleriyle bir araya geldi. Başkan Tütüncü, sohbet ettiği vatandaşların sıkıntılarını dinledi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2009 Cuma 12:10:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?